2009-06-06

Η αυτοαναίρεση των Ιδανικών





Στις 12 Ιουνίου μέλη της Χρυσής Αυγής εφόρμησαν σε εκδήλωση όπου παρουσιαζόταν το "Ελληνομακεδονικό Λεξικό". Οι Χρυσαυγίτες ανάγκασαν τους εισηγητές και τους παρακολουθούντες να βγούν έξω, φωντάζοντας τους ταυτόχρονα "ντροπή σας". Ντροπή σε σας λέω εγώ. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να αναιρεί το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού από τους άλλους συμπολίτες μας. Για το δικαίωμα αυτό οι λαοί έχουν κάνει πόλεμο. Για το δικαίωμα αυτό χύθηκε και έλληνικό αίμα. Εμείς έχουμε έναν παραπάνω λόγο να ξέρουμε τι σημαίνει το δικαίωμα αυτο και υποχρέωση μας είναι να το προστατεύουμε και όχι αφού το αποκτήσαμε εμείς να το χασουν άλλοι! Αυτό θα έπρεπε να το ξέρετε και σεις κύριοι τάχα μου Ελληνόφρωνες!
Και αν ακόμα υποτεθεί οτι όντως το λεξικό αυτό θίγει εθνικά συμφέροντα (λέμε τώρα) καθήκον να ενεργήσει έχει μόνο η Ελληνική Πολιτεία μέσω των εγχώριων και διεθνών δικαστηρίων. Πράγμα το οποίο έχει κάνει και στο παρελθόν. Καθ' ότι όμως η Ελληνική Πολιτεία ούτε μέτρα λαμβάνει για την προστασία της ελευθερίας του λόγου για τις μειονότητες, και επειδή ούτε επαρκή νομικά ερίσματα έχουν οι ενέργειες της όσον αφορά τη μη αναγνώριση των μειονοτήτων, για το λόγο αυτό η Ελλάδα έχει 4 φορές καταδικαστεί από τα ευρωπαϊκα δικαστήρια τέτοια θέματα!
Βλέπουμε λοιπόν ότι τελικά η Χρυσή Αυγή ως εθνικιστική υποκινούμενη ομάδα, είναι τελικά ο τελευταίος τροχός της αμάξης αφού και το ίδιο το Ελλινικό Κράτος δεν ενεργεί όταν πρέπει, και όποτε ενεργεί το κάνει υπό την παραβίαση των Δικαιωμάτων του ανθρώπου. Αυτό άλλωστε φαίνεται απο την έκθεση του Ευρωπαϊκού Επιτρόπου Δικαιωμάτων για τις μειονότητες στην Ελλάδα, 19.2.2009 καθώς και από την έκθεση της ανεξάρτητης εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ!
Για αλλη μια φορά η Ελλάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τα πρόστιμα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Και η ευθύνη δεν εμπιπτει πουθενά αλλού παρά στον Ελληνικό λαό που ειναι, το λιγότερο, απαθής σε τέτοια φαινόμενα!

Πηγή: E-lawyer.blogspot.com
www.tvxs.gr
alliapopsi-magazine.blogspot.com

0 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute