2009-06-12

Γρηγορόπουλος:Η ώρα της δίκης..


Για ανθρωποκτονία από πρόθεση θα δικαστούν οι ειδικοί φρουροί για την δολοφονία του Αλέξη..

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο θα δικαστεί τελικά ο Επαμεινώνδας Κορκονέας για την ανθρωποκτονία του 15χρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008 στα Εξάρχεια και για συνέργεια στη δολοφονία θα δικαστεί ο συνάδελφός του Βασίλης Σαραλιώτης, σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδίκών Αθηνών.

Σε δήλωσή του ο συνήγορος της οικογένειας του αδικοχαμένου μαθητή, Δημήτρης Τσοβόλας, ανέφερε: "Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας με το βούλευμα που επέδωσε επιβεβαίωσε όσα έλεγε η οικογένεια του θύματος, ότι δηλαδή επρόκειτο για δολοφονική ενέργεια, διαψεύδοντας τους προκλητικούς ισχυρισμούς των δυο κατηγορουμένων''.


«Η αλήθεια θα αναδειχτεί και θα υπάρξει παραδειγματική τιμωρία εκείνων οι οποίοι θα αποδειχθούν σε οποιοδήποτε βαθμό ένοχοι για ό,τι έχει γίνει» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος στις 7 Δεκεμβρη.

Μενει να δούμε εαν θα κουκουλωθούν ή όχι...

Δυστυχώς σε έναν αστυνομικο δεν είναι παραδειγματική τιμωρια να τον βάλεις φυλακή.......οσον αφορα εμάς,την υπόλοιπη κοινωνία,το σώμα της νεολαίας που ενοχλήθηκε και πόνεσε,το αιμα θα συνεχισει να κυλάει το θέμα ειναι πως καιρο με τον καιρο και μερα με την ημερα ολο και πιο βιαια ζητάει εκδικηση.

0 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute