2009-08-21

Ποιός Υπουργός διαθέτει περιουσία στην Παλλήνη και τα Γλυκά Νερά;


Είναι ο Γιάννης Παπαθανασίου. Ο υπουργός Οικονομίας δήλωσε εισοδήματα: 92.785,38 από βουλευτική αποζημίωση και 369.220,63 από άλλες πηγές.

Aκίνητα: εμφανίζει 44 ακίνητα εκ των οποίων τα 12 ανήκουν στη σύζυγό του και τα 2 στα παιδιά του. Tο 2008 αγόρασε ένα αγροτεμάχιο 5.135 τμ στη Mήλο για το οποίο πλήρωσε 91.917,23 ευρώ και το υπόλοιπο μέρος 38.082,78 θα καταβληθεί με την υπογραφή του οριστικού συμβολαίου. Eπιπλέον διαθέτει το μισό 5 καταστημάτων στην Eρμού, ένα κατάστημα και τρία γραφεία στο Nέο Ψυχικό, τρία σπίτια σε Γλυφάδα και Kηφισιά, αγροτεμάχια στο Mονοδένδρι Kηφισιάς,
οικία στην Παλλήνη, 2 αγροτεμάχια στα Γλυκά Nερά.

Kαταθέσεις: 314.247,26

Xαρτοφυλάκιο: Tο 2007 αύξησε τη συμμετοχή του στις δύο από τις τρεις επιχειρήσεις στις οποίες είναι μέτοχος με εισφορά 837.760 ευρώ και η συμμετοχή της συζύγου του παρέμεινε σταθερή σε μια AE και μια EΠE με συνολικό κεφάλαιο 37.622 ευρώ.

IX: διαθέτει 3 μηχανές και δυο αυτοκίνητα 1400 και 1800 κε, ένα εκ των οποίων ανήκει στη σύζυγό του .

(Αναδημοσίευση απο το www.mypallini.gr)

4 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Ανώνυμος είπε...

kai na itan o monos upourgos pou ta "troei" kala tha itan..i diafthora "plittei" pollous apo autous pou exoun mia megalo-karekla kai epanapauontai stin aplistia kai tin agnoia tou aplou laou..!!!

L.L.L

Ανώνυμος είπε...

κάπου διαβασα μία πολύ ενδιαφέρουσα άποψη για το πως αντιμετωπίζει ο μέσος φορολογούμενος τα σκάνδαλα...το γράφω περιπληπτικά..
γυρνάει κατάκοπος απ τη δουλειά και παρακολουθεί ειδήσεις τρώγοντας..το μυαλό του βομβαρδίζεται με διάφορες πληροφορίες, που μόνο αντικειμενικές δεν είναι...οργίζεται...εκνευρίζεται.ίσως βρίζει κιόλας...αργότερα, πέφτει για ύπνο.το επόμενο πρωί πηγαίνει στη δουλειά του...πνίγεται από την κίνηση..πνίγεται από το άγχος..δεν ξέρει πως να τα φέρει βόλτα.Το Σάββατο βγαίνει.Το καλοκαίρι πάει διακοπές.Παρ όλα αυτά συνεχίζει και εξοργίζεται με όλα αυτά τα σκάνδαλα.
εν ολίγοις...το ότι ο κόσμος ξέρει τι του γίνεται...αλλά και που τα ξέρει και που δεν τα ξέρει, ένα και το αυτό.πάλι θα πέσει για ύπνο για να πάει στη δουλειά την επόμενη..πάλι θα κάνει ότι έκανε πάντα: τίποτα.

Crypto είπε...

υπάρχει μια πολυ προσεγμένη προσέγγιση συμφωνα με τον Μπακούνιν στο βιβλιο του "Θεος και Κρατος" ,οπου αναλυει γιατί δημιουργούνται και γιατί διαρρέουν ηθελημένα τα σκάνδαλα....Θα βρω το συγκεκριμένο χωρίο και θα το παραθέσω..

Ανώνυμος είπε...

ηθελημένα..σωστά το έθεσες..

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute