2009-08-25

Πάμε Κάλπη;;;


Τα χαρτιά του φαίνεται να ανοίγει ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τα υπονοούμενα των Υπουργών του. Ο κύριος Καραμανλής κουρασμένος και άυπνος απο την ανησυχία του τι μέλει γενέσθαι με τη βιωσιμότητα της Κυβέρνησης του, φαίνεται να οδηγεί τη χώρα σε εκλογές, μάλλον κατά τον Οκτώβρη.

Στην ουσία η εξοχότητα του δεν έχει και πολλές επιλογές. Μετά από τα τόσα σκάνδαλα, την αντιπολίτευση να πιέζει (όσο μπορεί) και ειδικά τώρα μετά από τις φωτιές που για άλλη μια φορά διέλυσαν την Αττική, ο λαός είναι δυσαρεστημένος και αυτό φαίνεται. Από την άλλη πλευρά ο Γιωργάκης απειλεί για εκλογές το Μάρτη, οπότε και θα είναι πιό έντονα τα νέα φορολογικά μέτρα.

Υπάρχει βέβαια και μία εκδοχή ενός μίνι ανασχηματισμού, στα πλαίσια των εγκαινίων της ΔΕΘ. Αυτό που με ενοχλεί όμως εμένα είναι ότι οι βουλευτικές εκλογές έχουν μετατραπεί πλέον σε πολιτική σκακιέρα ενώ το Σύνταγμα αποτελεί τους γενικούς κανόνες του παιχνιδιού αυτού. Κάθε παράταξη προσπαθεί να πετύχει εκλογές σε ευνοϊκότερη για αυτήν περιόδο όταν σκάνδαλα έχουν έρθει στο φως ή έχουν ξεχαστεί, όταν ο λαός είναι περισσότερο ή λιγότερο αγανακτισμένος κ.α.

Πέραν των ευγενών μας προθέσεων για πρόβλεψη της κατάστασης, το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε είναι επίσημες ανακοινώσεις, ενώ ταυτόχρονα ας μην χάνουμε από τα μάτια μας τις υπόγειες δραστηριότητες στη Βουλή

0 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute