2009-08-26

Η κυβέρνηση ΕΧΕΙ σχέδιο....και μάλιστα εφαρμόζεται.!



26/5/2009......Ηταν εκείνο το ωραίο πρωινό του Μάη όταν γράφτηκε στη εφημερίδα Αυτοδιοίκηση ΑΥΤΟ....


"Στο σχέδιο πόλης αναμένεται να ενταχθούν 150.000 στρέμματα στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής. Οι διαδικασίες για συγκεκριμένες εντάξεις, έχουν ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρώνονται σταδιακά και κατά περίπτωση, αρχής γενομένης από το τέλος του 2009 για όσες είναι στη φάση των ενστάσεων και εντός της επόμενης πενταετίας για όσες βρίσκονται στο στάδιο της μελέτης.

Η αυτοδιοίκηση gr παρουσιάζει σήμερα σε ποιό στάδιο βρίσκεται η επεξεργασία της μελέτης επέκτασης του σχεδίου πόλης σε 35 περιοχές.

«Δύσκολες» θεωρούνται περιοχές όπως η Αρτέμιδα , η Νέα Μάκρη, το Μαρκόπουλο, το Πόρτο Ράφτη και η Κερατέα, καθώς έχει ήδη δομηθεί το μεγαλύτερο μέρος τους, ενώ το μεγαλύτερο «αγκάθι» είναι η αυθαίρετη δόμηση, καθώς η Ανατολική Αττική έχει –μαζί με την Χαλκιδική- την «πρωτιά» στο θέμα αυτό. Σύμφωνα με εκτιμήσεις στην περιοχή υπάρχουν 250.000 αυθαίρετα.

Πάντως, στόχος της νομαρχίας είναι οι διαδικασίες να γίνουν με βάση τα νέα δεδομένα που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή και σε συνεργασία με τους δήμους, δηλαδή να δοθεί έμφαση στο ζήτημα της λειτουργικότητας των πόλεων και να ληφθούν υπόψη οι ανάγκες των πολιτών."

Και Ω ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ......23/8 /09 : Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική, η φωτιά συνεχίζει το καταστροφικό της έργο στις περιοχές
Μαραθώνας, Ντράφι, Παλλήνη, Ανω και Κάτω Σούλι, Πικέρμι, Παλαιά Πεντέλη, Αγιος Στέφανος, Διόνυσος και Παλλήνη. Οι ισχυροί άνεμοι έντασης 5 έως 6 μποφόρ που πνέουν στην περιοχή προκαλούν συνεχείς αναζωπυρώσεις και δυσχεραίνουν το έργο της Πυροσβεστικής.

Η φωτιά κατακαίει την περιοχή από τον Μαραθώνα έως την Παλλήνη. Μάλιστα, στον Αγιο Στέφανο, στην Παλλήνη, στο Πικέρμι και στην Ανθούσα έχουν καεί σπίτια, ενώ η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη στην Ανοιξη και στον Διόνυσο, όπου η φωτιά καίει δίπλα στα σπίτια. Η φωτιά κατευθύνεται προς τη Νέα Μάκρη...


Κυριοι "επίσημοι".....Τουλαχιστον μην καρφώνεστε ΕΤΣΙ...
Ειπαμε κλέβετε χρήματα,πουλάτε το κράτος,βγάζετε ποσοστα απο την καινούρια γρίππη,αλλα ΑΝΑΘΕΜΑ μην μας καψετε και το σπίτι...ειστε πλέον τόσο αδίστακτοι....

Ιδού οι εμπρηστές....

Ιδου οι υπεξαιρέτες....

Ιδού οι δήμιοι εμάς και των αυριανών ατυχων πολιτών αυτης της αναθεματισμένης χώρας....

Το άρθρο πέρνει την ετικέτα "
Υποκινούμενες Ενέργειες" και ειναι ΕΠΑΞΙΑ 1ο στην κατηγορία αυτή...

1 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Raziel είπε...

Η κυβέρνηση ΕΧΕΙ σχέδιο....και μάλιστα εφαρμόζεται.! (ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ)

http://b-track.blogspot.com/2009/09/blog-post_4320.html

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute