2009-09-08

Την "αυτοκτόνησαν" την υποψηφιότητα Τσοχατζόπουλου!


Όπως είχαμε αναφερθεί και σε προηγούμενο άρθρο μας, ένα από τα θέματα που απασχολούσε προεκλογικά τον Παπανδρέου ήταν η θέληση του Τσοχατζόπουλου να είναι είναι υποψήφιος στην Ά Θεσσαλονίκης.

Το πρόβλημα όμως λύθηκε αφού ο κ. Τσοχατζόπουλος ανακοίνωσε πως δεν θα είναι τελικά υποψήφιος στις εκλογές, αλλά τόνισε πως συνεχίζει "σταθερά, στην πρώτη γραμμή, σε συστράτευση, συμπόρευση και συμμετοχή στη βάση, με τις κοινωνικές, κομματικές και λαϊκές δυνάμεις, τους πολίτες και τα κινήματα, δυναμώνοντας έτσι τη φωνή και την παρέμβασή τους. Δυνατό όπλο λαϊκής στήριξης στη νέα εποχή της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ".

Τι σημαίνουν όμως αυτά κάτω από το τραπέζι; Πολύ απλά ότι ο Παπανδρέου και τα άλλα κορυφαία στελέγχη δεν ήθελαν στα ψηφοδέλτια τους εξ αρχής τον κ. Τσοχατζόπουλο επειδή ήθελαν να δημιουργήσουν ένα νέο ΠΑΣΟΚ που να διαχωρίζεται από το παλιό και ταυτόχρονα να μην απομακρύνουν εν δυνάμει ψηφοφόρους που θα απωθούνταν από την υποψηφιότητα Τσοζατζόπουλου.

Όσον αφορά το θέμα "της πρώτης γραμμής" που ανέφερε ο Τσοχατζόπουλος, αυτό δεν είναι τίποτα άλλο απο τα ρουσφέτια Τσοχατζόπουλου, τα μαγειρέματα στις παρατάξεις της ΠΑΣΠ και τέλος οι μίζες για τη στήριξη βουλευτών στις εκλογές! Δυστυχώς αυτή είναι πλέον η πολιτική καριέρα του κυρίου Τσοχατζόπουλου!

0 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute