2009-09-10

Ο Κοραντής στο ΛΑ.Ο.Σ..τα + και -

κοραντης,ΕΥΠ,ΛΑ.Ο.Σ,εκλογες 2009

Ονομα που προκάλεσε αίσθηση -τόσο σε συμβολικό επίπεδο, όσο και επί της ουσίας- τίθεται επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ.

Πρόκειται για τον πρώην διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών πρέσβη Γ. Κοραντή, ο οποίος τον περασμένο Ιούλιο, σύμφωνα με τον ίδιο, εκδιώχθηκε με απαράδεκτο τρόπο από την ΕΥΠ, απομάκρυνση που αποτέλεσε σοβαρό σημείο τριβής μεταξύ του υπουργού Εσωτερικών Πρ. Παυλόπουλου και του αναπληρωτή υπουργού Χρ. Μαρκογιαννάκη.

Σε δηλώσεις του τώρα ο επικεφαλής πλέον του ψηφοδελτίου Επικρατείας κ. Κοραντής σημείωσε ότι προσχωρεί στις τάξεις του ΛΑΟΣ, φέροντας μαζί του τις εμπειρίες 36 ετών διπλωματικής καριέρας και εκείνες του τέως διευθυντή της ΕΥΠ.

Ο Γ. Καρατζαφέρης από την πλευρά του τόνισε ότι ο πρέσβης κ. Κοραντής έχει γράψει χρυσές σελίδες στο Διπλωματικό Σώμα και έχει προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες τα πέντε χρόνια που ήταν στη διοίκηση της ΕΥΠ.

Πηγη:Νέα

Eγώ μόνο να πώ πως σε χώρες του εηωτερικού,διοικητες και στελέχη των μυστικών υπηρεσιών,ΟΧΙ μόνο δεν πολιτευονται μετα την έξοδο τους απο το εκάστοτε σώμα,ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ να γράψουν και την άποψη τους δημόσια με τη μορφή αρθρου κλπ για κάποια χρόνια..

Μάλλον η "δημοκρατία" μας είναι τόσο προχωρημένη που δεν χρειαζόμαστε τέτοιες ρυθμίσεις ΕΙΔΙΚΑ για ανθρώπους που εργαζονταν για λογαριασμό των μυστικών υπηρεσιών....εεε??

0 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute