2009-09-15

Απιστευτος βασανισμος Ζώου στο Ηράκλειο..

Ευχαριστούμε τον PetrDoul για το άρθρο...

Ο Γιαννης Κ******ς απο Κρητη εχει 2 pitbull τα οποια κραταει αλυσοδεμενα η μεσα σε κλουβι και ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ με ψαλιδι κουρεματος, τα αφηνει ματωμενα και τα τραβαει φωτογραφιες!

Επίσης σαν σχόλιο φωτογραφίας γράφει: "aerovolo einai min pareksigi8oume!!!!opou na ne 8a faei kana mpalidi to skilaki!!"
Τα λινκ με τις foto ειναι ΕΔΩ

Ο λόγος που δεν τις δημοσίευσα εδώ μέσα είναι μόνο για λόγους ευαισθησίας καθώς είναι πολύ σκληρές ,ιδιαίτερα για έναν φιλόζωο..

Αν και θα προτιμούσα να είναι φώτο κτηνοβασίας απο κάποιον ευαισθητοποιημένο στην Κρήτη και να τον έχει καβάλα τον κυριο Γιάννη Κ***** .



Δηλάδή το επόμενο αρρωστημένο πράγμα που θα κάνει στο σκυλάκι θα είναι να το σκοτώσει??


3 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Raziel είπε...

Ανατριχίλα σκέτη! Το επόμενο πράγμα που θα κάνει φίλε Petrdull είναι να σκοτώσει το σκύλο και κάποια στιγμή και άνθρωπο ίσως!
Το να βασανίζεις ζώα δείχνει δολοφονικά ένστικτα!

Ανώνυμος είπε...

nai einai gamise ta..

Ανώνυμος είπε...

Ton συγκεκριμένο τον έχουνε κάνει βούκινο στο φέις, μέχρι και το κινητό του τηλέφωνο υπάρχει σε δημόσια θέα...Επίσης ήδη του έχει κάνει μήνυση ο φιλοζωικός σύλλογος...Το θέμα είναι ότι κάτι τον έκανε να πιστεύει ότι αυτό που έκανε ήταν και πολύ μεγάλη μαγκιά..Και για να καμαρώνει έτσι, εμένα μου λέει ότι δεν είναι ο μοναδικός που το κάνει...

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute