2009-09-04

Αδειάζει η Πολυκατοικία της ΝΔ, γεμίζει του ΛΑΟΣ


Τελικά η "πολυκατοικία" της Νέας Δημοκρατάς σιγά σιγά αδειάζει. Πρώτος ο κύριος Λιάπης ο οποίος λέει με δυό λόγια, ότι με ποιά λογική θα πάει να ζητήσει ψήφους από τους ψηφοφόρους του εφόσον η Κυβέρνηση του δεν έκανε τίποτα αυτά τα τέσσερα χρόνια.

Σειρά έχει ο κύριος Κωνσταντάρας ο οποίος σε δήλωση του είπε: «Με όλη την καλή διάθεση, την καρδιά μου και από την ψυχή μου έρχομαι σ’ ένα φιλικό σε μένα χώρο, σ’ ένα κόμμα το οποίο σέβεται, αγαπάει και υπολογίζει τον άνθρωπο, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα του ατόμου με το μυαλό μου πάντοτε στραμμένο στους αγαπημένους φίλους της Αθήνας - τους Αθηναίους και τις Αθηναίες - που χρόνια ολόκληρα υπηρετώ και δε θα σταματήσω ποτέ να το κάνω».

Τέλος στο "ρετιρέ του ΛΑΟΣ θα κατοικεί από τώρα και στο εξής ο κ. Γαρουφαλιάς ο οποίος δήλωσε με τη σειρά του: «Θα ήθελα να δηλώσω απερίφραστα την συμμετοχή μου στις δυνάμεις του ΛΑ.Ο.Σ για το νομό της Λάρισας. Θα δώσουμε την μάχη, βοηθώντας τον Πρόεδρό μας, τον αγαπημένο μου φίλο από τα κοινοβουλευτικά χρόνια από το 1996 που συνυπηρετήσαμε στην παράταξη της εποχής και σημερινό πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ, και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους, την κοινωνία, τους πολίτες, τις αγωνίες τους, τις αναζητήσεις τους, να δώσουμε μια ασφάλεια στον πολίτη, που την έχει τόσο ανάγκη από τους πολιτικούς και από την καθημερινή του διαβίωση στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει».

Και αν συνυπολογίσουμε και τον Ηλία Ψινάκη, πολύ μ'αρέσουν οι καινούργιες μεταγραφές! Αν και έγιναν σε μή μεταγραφική περίοδο, πιστεύω ότι θα φανούν πολύ χρήσιμες στους κυανερυθρούς του ΛΑΟΣ που μετά το "Ευρωπαικό" τώρα πάνε και για.....Πρωτάθλημα!

(Γιατί τελικά εκεί καταλήξαμε. Πάνε οι ιδεολογίες τους, αν και δεξιές, πάνε και όλα. Μερικοί βουλευτές κοιτάνε απλά πως θα βγουν στις εκλογές και ταυτόχρονα πως να γίνουν λιγότερο ρεζίλι στους ψηφοφόρους τους!)

0 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute