2009-09-04

ΝΔ-ΛΑΟΣ.....Γειτονιά...

Συνεχίζονται οι μετακινήσεις Νδημοκρατών στο ΛΑ.Ο.Σ δείχνοντας μας πως ΝΔ κ ΛΑΟΣ είναι ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ....
Λοιπόν,Την προσχώρησή του στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ανακοίνωσε ο επί εικοσαετίας (1982 - 2002) δήμαρχος Βιλίων Κωνσταντίνος Μακρυνόρης, μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρη.

«Ο ΛΑ.Ο.Σ είναι η νέα δύναμη της χώρας. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κ. πρόεδρο που μου έκανε την τιμή να με βάλει στο συνδυασμό του και πάνω απ’ όλα να με επιλέξει για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και με τη πείρα που έχω στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», δήλωσε ο κ. Μακρυνόρης.

«Εάν η Τοπική Αυτοδιοίκηση είχε προσωποποίηση θα ήταν ο Κώστας ο Μακρυνόρης», σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε: «Είκοσι χρόνια Δήμαρχος. Έχει όμως μία ιδιαιτερότητα: Είναι μία από τις πενήντα υπογραφές που μάζεψε ο κ. Καραμανλής για να γίνει αρχηγός της ΝΔ. Όταν λοιπόν ο άνθρωπος που πρωτοπίστεψε στον κ. Καραμανλή είναι κοντά μας αυτό σηματοδοτεί τη νέα εποχή».

2 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Ανώνυμος είπε...

Toν Καραμανλή τον παραδέχτηκα όταν στην ομιλία του στη ΔΕΘ περιέγραψε συνοπτικά περί τίνος πρόκειται το ΛΑΟΣ και είπε πως δεν θέλει καμία συνεργασία μαζί του...Πραγματικά υπέροχη περιγραφή..
Το ότι οι πολιτικοί πάνε κι έρχονται για μένα μεταφράζεται σε "ότι φάμε ότι πιούμε κι ότι αρπάξει ο κώλος μας"
Πραγματικά με λυπεί όμως το γεγονός ότι προσβλέπουν να φάνε και να πιούνε από τη συγκεκριμένη παράταξη η οποία θα προτιμούσα να μην υπήρχε καν...Σαν κακό σπυρί την νιώθω...
Τελικά άλλη μία φορά δικαιώνομαι όταν λέω πως οι ιδεολογίες είναι μόνο για να κοιμάται ήσυχα ο λαός...Γιατί για τους πολιτικούς δεν είναι θέμα ιδεολογίας, αλλά καθαρών συμφερόντων...

Raziel είπε...

Πολύ σωστά τα λές φίλε Ανώνυμε. Θα κρατήσω ειδικά το σημείο που λές ότι οι ιδεολογίες είναι για να κοιμάται ήσυχα ο λαός. Πραγματικά συμφωνω με αυτό!

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute