2010-01-31

"Η Εναντίων της Ελλάδος Επιβουλή"

Δεν έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί να συμβαίνουν όλα στην Ελλάδα; Γιατί αυτή η έρημη χώρα δεν μπορεί ποτέ να ορθοποδήσει οικονομικά;

Λοιπόν, φανταστείτε αυτό το τεράστιο παγκόσμιο καζάνι. Μεγάλα κράτη, κυβερνήσεις, πολυεθνικές πίσω από της κυβερνήσεις και αδίσταχτοι κερδοσκόποι πίσω από τις πολυεθνικές. Όλοι αυτοι οι παράγοντες συνδέονται με ατελείωτους νευρώνες και το ένα συμφέρον επηρεάζει τον άλλον.

Είναι έτσι ή δεν είναι;

Πάμε τώρα στην Ελλάδα. Μία χώρα που βρίσκεται στο κέντρο της Μεσογείου, ακρίβώς στη "Μέση Γη" όπως την αποκαλούσε ο Τολκιν, συνδέοντας 3 ηπείρους. Η μόνη χώρα που βρίσκεται ανάμεσα σε τρείς ηπείρους.

Εμπορικά και οικονομικά, είναι η η γη της Επαγγελίας, για όποιον θέλει να κάνει καλές "μπίζνες". Υπάρχουν πολλοί μπίζνεσμεν που θέλουν να εκμεταλευτούν αυτή τη μέση γη. Ποιος θα κυριαρχήσει όμως και πως;


Η απάντηση είναι πολύ πιο απλή. Οι κερδοσκόποι που θέλουν να αποδυναμώσουν την Ελλάδα για να την πάρουν του χεριού τους βασίζονται στο είδικό χαρακτηριστικό των Ελλήνων. Τη νοοτροπία του κουτοπόνηρου νεοέλληνα που θέλει να πλουτήσει εις βάρος του γείτονα του. Βλ. Βατοπαίδι (ξένα συμφέροντα στο Αγιο Ορος), Siemens, Ομόλογα, δάνεια πολυεθνικών.

Ε, κομπίνα στην κομπίνα, το πόταμι σιγά σιγά στερεύει. Και στόχος είναι, αφού το ποτάμι στερεψει τελείως να πεταχτεί μια Τράπεζα και να πει: Hey Goerge! Don't worry εγώ θα σου δανείσω μερικά money να έχει η χώρα να κινείται.

Αυτό όμως θα το κάνει ξέρωντας πολύ καλά ότι η χώρα δεν έχει να ξεπληρώσει. Και αν έχει, θα κάνει τα πάντα για να την αποτρέψει. Έτσι λοιπό εφόσων δεν έχει να ξεπληρώσει θα έρθει ξανά η τράπεζα και θα πει: Hey Goerge! You can't pay me out? Don't worry. Just make me some favours.

Και έτσι λοιπόν η τράπεζα καταφέρνει να κρατά από το λαιμό την Ελλάδα ζητώντας χάρες.

Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Το ίδιο πράγμα συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, όπως θα διαβάσεται και στα βιβλία του Τσόμσκι, στην Αμερική που έχει γίνει η "bitch" των ισραϊλινών συμφερόντων.



Και κάτι τελευταίο: Ο λόγος που δεν προσφέρεται καμία τράπεζα να δανείσει στην Ελλάδα δεν είναι επειδή φοβούντα μηπως δεν πάρουν τα λεφτά τους πίσω. Ο σκοπός είναι να ανεβεί η ζήτηση ώστε να μπορέσουν οι τράπεζες να ανεβάσουν κερδοσκοπίκα ψηλα τα επιτοκια δανεισμού ώστε να είναι περισσότερο εξασφαλισμένες ότι μετά τη συναψη του δανειού, η οικονομική απεξάρτηση του κράτους θα αργήσει αρκετές δεκαετίες!

0 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute