2009-06-22

"Η παράξενη δήλωση Κουνταρδά" ή "Όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται"


Αφορμή για το άρθρο αυτό είναι η παράξενη αυτή δήλωση:

Διαβάστε τι έγραψε στο ίντερνετ ο Νιίκος Κουνταρδάς, -"τρομοκράτης" που το 2005 δολοφόνησε αστυνομικό- την μέρα πριν παει να παραδοθεί ο ίδιος στην Αστυνομία (δηλαδή πριν λίγες μέρες), χωρίς καν να καταζητείται
:

«Ευχαριστώ επίσης όλους αυτούς, που σε αγαστή συνεργασία με τη μαφία του παρακράτους συναινούνε στην εξόντωσή μου, που απειλούν μέχρι και αγωνιζόμενους αλληλέγγυους. Βγαίνω «ελεύθερος» και ανυπομονώ να βρεθώ κατάφατσα με το τείχος του θανάτου.Είτε αυτό θα είναι το οπλισμένο χέρι ενός πληρωμένου δολοφόνου, είτε απλά μαζί στοχεύουν να με σβήσουν απ το χάρτη, να «εξαφανιστώ». Και στις δύο περιπτώσεις δημοσιοποιώ ότι θα είναι γνωστοί οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας μου, καθώς και οι φυσικοί...Ξαναλέω ότι η προαναγγελθείσα δολοφονία μου ή εξαφάνισή μου θα είναι παρακρατική. Κρίμα για κάποιους συντρόφους που αδιαφορούνε»

Δυστυχώς αδυνατώ να καταλάβω τι εννοεί. Η καλύτερα, φοβάμαι να καταλάβω τι εννοεί!

Ίσως η δήλωση αυτή να αφορά κάποια παράξενη σχέση Τρομοκρατίας - Κυβέρνησης. Αυτό όμως δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Δείτε πως η ιστορία επαναλαμβάνεται :

1) Το Φεβρουάριου του 1933 ο Χίτλερ είχε οργανώσει φτιαχτή επίθεση καίγοντας το ίδιο το Γερμανικό Κοινοβούλιο, το Ράιχσταγκ. Για την πράξη κατηγόρησε τους Κουμουνιστές τρομοκράτες και ειδικά τον Κάρλ Έρνεστ ο οποίος στη διαθήκη του, που βρέθηκε μετά τη δολοφονία του, παράδεχθηκε πως την διαταγή ανέλαβε απο την Κυβέρνηση Χίτλερ. Έτσι ανοίχτηκε ο δρόμος προς τον Χίτλερ να προβεί σε συλλήψεις εναντίον των Κουμουνιστών της Γερμανίας, βάσει νομοσχεδίου που καταργούσε βασικα δικαιώματα των Γερμανών πολιτών. Έπειτα ο Χίτλερ κατάφερε και απέσπασε από τους εναπομείναντες βουλευτές τον "Εξουσιοδοτικό Νόμο" που έδινε στην Κυβέρνηση όλες τις εξουσίες του Κράτους". Αυτή ήταν η αρχή της εθνοσοσιαλιστικής δικτατορίας του Χίτλερ και των επεκτατικών πολέμων στο όνομα της εθνικής ασφάλειας από του έξωθεν εχθρούς. (Σας θυμίζει κάτι;)

2) Ο Τεντ Καντερσον, πρώην αρχηγός του FBI δηλώνει:" Κοιτάξτε τι έχει κάτι η CIA. Ειναι απίστευτό. Είναι πίσω από τις περισσότερες τρομοκατικές επιθέσεις, αν όχι όλες". Το 1993 μια βόμβα εκρύγνυνται στο Παγκόσμιο Κεντρο Εμπορίου των ΗΠΑ. Αποκαλύπτεται ότι πίσω απο την επίθεση ήταν το FBI με τη βοήθεια της CIA. Τo FBI πλήρωσε 1 εκατ. δολλάρια σε ενα πρώην Αιγύπτιο αξιωματιματικό και την ομάδα του για την κατασκευή και την τοποθέτηση της βόμβας. Δυστυχώς για την Κυβέρνηση όμως υπήρξαν μόνο 8 νεκροί. ( Όλα αυτά τα ομολογεί ο ίδιος ο Τεντ Καντερσον)

3) Ο Κάντερσον συνεχίζει: Σε επόμενη προσπάθεια στις 23 Απριλίου του 1995 καταρρέει το ομοσπονδιακό κέντρο "Murrah" στην Οκλαχόμα. Υπήρξαν 168 νεκροί.Ένα χρόνο αργότερα περνά το αντιτρομοκρατικό σχέδιο στις ΗΠΑ όπου αφαιρούνται αρκετα απο τα ατομικά δικαιώματα.

4) Οι γνωστοί Διδυμοι Πύργοι. Υπάρχουν μαρτυρίες αξιωματικών να ακούν τους ανώτερους τους να μιλάνε για το "πόσα μίλια απέχει ακόμα το αεροπλάνο", να λένε στις οιγένειες τους που κατοικούν στην περιοχή του συμβάντος να απομακρυνθούν. Επίσης στις ΗΠΑ έχει συσταθεί μια Ανεξάρτητη διεπιστημονική επιτροπή, αποτελούμενους από αρχιτεκτοντες, μηχανικούς, φυσικούς, χημικούς κ.α, οι ο οποίοι υποστηρίζουν σθεναρά πως η πτώση των δίδυμων πύργων δεν οφειλόταν τόσο στα αροπλάνα αλλά είχε τα χαρακτηριστικά μίας ελεγχόμενης κατεδάφισης! Ένα απο τα επιχειρήματα είναι πως οι πύργοι άντεχαν στην πτώση περισσοτέρων αεροπλάνων χωρίς να γκρεμιστούν και ακόμα και αν αυτό είναι λάθος η καταρρευση τους έπρεπε να είναι άτακτη και προς το πλάι. Να σημειώσουμε επίσης πως μερικές μέρες πριν οι Πύργοι έιχαν κλείσει με σκοπό την εκτέλεση εργασιών. Τέλος να μην ξεχνάμε ότι το συμβάν έγινε σε παγκόσμια ημέρα αργίας για τους Εβραίους, καθ'οτι ήταν η επέτειος από την ανέγερση του Ναού του Σολωμόντα και απαγορευόταν να δουλεύουν.
Η συνέχεια είναι γνωστή. Η απόφαση της Κυβέρνησης για σφοδρό πόλεμο εναντίον της τρομοκρατίας, πολέμους και νέους νόμους "υπέρ της δημοσίας τάξεως"

5) Η τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο στις 7/ Ιουλίου του 2005. Υπήρξαν βόμβες σε 3 τραίνα και 1 λεωφορίο. Σκοτώθηκαν 56 άνθρωποι. Το παράξενο είναι πως εκείνη την ημέρα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της Βρετανίας έκανε άσκηση στο ίδιο μέρος την ίδια ώρα και με σενάριο την τοποθέτηση βόμβας σε 3 τραίνα και 1 λεωφορείο. Δηλαδή ακριβώς στο ίδιο σενάριο, όπως ομολογεί σε συνέντευξη του ο Πήτερ Παουερ, Ανώτερος Αξιωματικός, Υπεύθυνος Επειγόντων Περιστατικών της Βρετανίας.


Είναι όλα αυτά σύμπτωση; Εγώ προσωπικά δεν το νομίζω. Απανταχού επιθέσεις σε όλον τον κόσμο είχαν την ίδια προοπτική κατά τη γνώμη μου. Ο σκοπός είναι η δημιουργία επεισοδίων τέτοιων ώστε να δημιουργηθεί τρόμος και φόβος από το λαό. Ο δε φόβος κάνει το λαό να διαθέτει περισσότερες εξουσίες στο Κράτος, ενώ στερείται ο ιδιος προσωπικές ελευθερίες. Σιγά σιγά και με τη βοήθεια της φτώχειας (γιατί αν μη τι άλλο η ένδεια κάνει τον κοσμο να ασχολείται προσωπικά με τα προς το ζειν, αδιαφόντας για οτιδήποτε άλλο συμβαίνει), δημιουργείται ένα όλο και πιο συγκεντρωτικό κράτος που οδηγεί, κατά τη γνώμη μου σε μία παγκοσμίου επιπέδου δικτατορία.

6 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Ανώνυμος είπε...

me fovizei to parwn keimeno......

Crypto είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Crypto είπε...

Λάθος ανάρτηση

Ανώνυμος είπε...

to arthro sou gamaeiii...eiste apisteutoi...

Raziel είπε...

Φίλε νο1. Αυτοί προσπαθούν να μας φοβίσουν. Εμείς προσπαθούμε, έστω και μετά φόβου, να μάθουμε την αλήθεια και να αντισταθούμε.

Φίλε νο2. Σε ευχαριστούμε πολύ που μας δίνεις κουράγιο να συνεχίσουμε!

Ανώνυμος είπε...

oraio to arthro,

ontos mas exoun tromokratisei oi ligoi alla dunatoi alla i enimerosi einai dunato oplo kata olon auton pou ballontai sto na eksipiretoun megala sumferonta kai na mas apoprosanatolizoun..

L.L.L

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute