2009-06-19

Μην Διπλοπαρκάρετε....Καραδοκούν Paintballιστες ! !

Στο video που ακολουθει βλεπετε μια σκηνη που εκτυλιχθηκε σε πολυσυχναστο δρομο του Παρισιου. Οι μπατσοι κανουν παρατηρηση σε καποιον που εχει διπλοπαρκαρει. Αυτος αποπειραται να δικαιολογηθει και τοτε δεχεται μια βαρβαρη επιθεση των μπατσων που του ριχνουν χρωμοσφαιρα απο αποσταση 2cm (συμφωνα με αυτοπτες μαρτυρες). Σημειωτεον οτι ολοι οι παροντες περαστικοι ηταν εχθρικοι απεναντι στους μπατσους αλλα κανενας δεν τολμησε να παρεμβει.

Καπως ετσι θελει να κανουν και οι Μαρκογιαννακηδες τους ελληνες μπατσους. Η κοινοβουλευτικη χουντα εχει εγκατασταθει για τα καλα στο δυτικο κοσμο. Ας τα βλεπουν αυτα οι αναρχαντιεξουσιακροαριστεροι μας που συζητανε, σχεδιαζουν, οργανωνουν και απο πραξη ...μηδεν! Η χουντα ειτε στρατιωτικη ειτε κοινοβουλευτικη ειτε θρησκευτικη με εναν μονο τροπο αντιμετωπιζεται.



3 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Obnoxious είπε...

Οτι η κατάχρηση εξουσίας αντικαθιστά για μία ακόμη φορά την ομαλή χρήση της για την τήρηση της τάξης είναι εμφανές..Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.. (και δεν είναι ότι είναι όλοι οι αστυνομικοί έτσι...αλλά υπάρχουν κάποιοι που κάνουν πράγματα που είναι αδύνατο να μη στιγματιστούν..)
Αυτό που με προβληματίζει εμένα είναι το ότι για ένα διπλοπαρκάρισμα έχει σταματήσει στη μέση του δρόμου ένα περιπολικό και μερικοί οπλισμένοι αστυνομικοί κάνουν σωματικό έλεγχο και συνεχίζουν με όλα αυτά που βλέπουμε..
Δηλαδή αν περνούσε κανείς με κόκκινο τι θα γινόταν;

Crypto είπε...

"Αυτό που με προβληματίζει εμένα είναι το ότι για ένα διπλοπαρκάρισμα έχει σταματήσει στη μέση του δρόμου ένα περιπολικό και μερικοί οπλισμένοι αστυνομικοί κάνουν σωματικό έλεγχο και συνεχίζουν με όλα αυτά που βλέπουμε..
Δηλαδή αν περνούσε κανείς με κόκκινο τι θα γινόταν;"

Ειναι δικαιωμα σου να πιστευεις αυτα που λεγονται εδω...αλλα οτι γραφεται διασταυρωνεται πρωτα.Καλη σου μερα . :)

Obnoxious είπε...

Προφανώς δεν κατάλαβες την ειρωνία του ποστ...
Αν για ένα διπλοπαρκάρισμα έρχονται αστυνομικοί και σου κάνουν σωματικό έλεγχο τότε σε πέρασμα με κόκκινο θα έρθουν τα ΜΑΤ.. :)

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute