2009-07-26

Σοβαρα????




Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του διεθνούς οργανισμού, από το 2010, θα αρχίσει να μειώνεται ο παραγωγικός πληθυσμός της χώρας λόγω γήρανσης του συνολικού πληθυσμού, πράγμα που αναμένεται να επηρεάσει τους προϋπολογισμούς των ασφαλιστικών ταμείων.

Κατά συνέπεια, προτείνεται κατάργηση των δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδομάτων αδείας, υπολογισμός της σύνταξης με βάση τις αποδοχές όλου τους εργασιακού βίου, περιορισμός των δυνατοτήτων πρόωρης συνταξιοδότησης και αντιμετώπιση της εισφοροδιαφυγής.

Επιπλέον, προτείνεται μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων, συγκράτηση των μισθολογικών αυξήσεων, μείωση των αμυντικών δαπανών στα επίπεδα του μέσου όρου του ΟΟΣΑ(αυτο είναι καλό) και συνέχιση των μεταρρυθμίσεων στο σύστημα Υγείας με στόχο την βελτίωση της διοίκησης και των υπηρεσιών οικονομικού ελέγχου.

Οκ ξέρουμε πως εδώ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να κάνουν τέτοιες αλλαγές,διότι πολύ απλά ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΧΟΥΡΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΕΥΟΥΝ....και που στην τελική οι ίδιοι έχουν καταντήσει έτσι την χώρα ,τρώγοντας και γεμίζοντας τις στομαχάρες τους .....Τα βλέπετε πολίτες της Ελλάδας που καταντησε η ενδοξη κατα τα αλλα χώρα του Λεωνίδα και του Σωκράτη??? Να φτάνει τόσα χρόνια μετα απο αυτούς και να καταπατά τα εργασιακά δικαιώματα του κάθε πολίτη που μια ζωη δουλεύει για να πληρώνει τα ΤΟΜΑΡΙΑ που ο ίδιος επέλεξε ,και κατα τα αλλα να χαίρεται που πληρώνει τα πράσινα και όχι τα μπλε ΤΟΜΑΡΙΑ,διότι τα μπλέ "είναι δεξιοι,δεν συμβαδίζουν με την ιδεολογία μου"

ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΟΔΙΑ....μπλε και πρασινα γουρουνια καναν τη ζωή μας χοιροστάσιο..

Για πόσο ακόμα θα ανεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις....????
Για πόσο ακόμα θα δίνουμε στους χοιρους τροφή????
Προς όλους λοιπόν, απο τον πιο "Ελληνα" μέχρι και τον τελευταιο "Πολίτη του κόσμου" ,απο τον πρώτο μετανάστη μεχρι τον τελευταίο αυτοχθονα. ΕΝΩΘΕΙΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ,οπως και ο δικος τους αλλωστε ,η πλήρη εξαθλιωση του κοσμου ωστε να δεχτεί την Νεα Ταξη ,που δεν ειναι άλλο απο τον γνωστό Δεσποτισμό.Δεν Θελει ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΛΑΟ.....

0 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute