2009-07-26

Η ΕΛ.ΑΣ εξοπλίζεται ήδη για τον κοινωνικό πόλεμο του επόμενου Δεκέμβρη!


Σύμφωνα με άρθρο στην "Καθημερινή", η ΕΛ.ΑΣ προχωρεί σε εξοπλιστικό πρόγραμμα ύψους 33 εκατομυρίων Ευρώ καθώς και σε στρατολόγηση νέων διμιριών ΜΑΤ για τη νέα αστυνομική σεζόν!

Ο λόγος; Οι υπεύθυνοι εκτιμούν ότι το νέο "αστυνομικό έτος" θα είναι περισσότερο θερμό από το προηγούμενο και έτσι λαμβάνουν τα μέτρα τους, τα οποία περιλαμβάνουν πυρίμαχες στολές χειροβομβίδες καουτσούκ, αλεξίσφαιρα γιλέκα και οχήματα καταιονισμού (κανονάκια νερού)!

Και ρωτάω εγώ. Εκτελούνται κονδύλια τέτοια χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος "πρόληψης"; Ας το πάρουμε αναλογικά με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις: Υπάρχει καμία χώρα που να αυξάνει δραματικά τον στρατιωτικό εξοπλισμό της ( Η ΕΛΑΣ πέρσι ξόδεψε 5 εκ. ευρώ και φέτος 33 εκ. ευρώ για εξοπλισμό) χωρίς να εκτιμά ότι θα υπάρχει σοβαρή απειλή; Βεβαίως και όχι! Οι αξιωματούχοι της ΕΛΑΣ λένε πως τα κονδύλια αυτά δόθηκαν με τον φόβο της επανάληψης των επεισοδίων του περσινού Δεκέμβρη.

Και ξανα ρωτάω εγώ: Γιατί να επαναληφθούν τα επεισόδια του περσινού Δεκέμβρη; Μήπως τάχα έχουν σκοπό να ξαναπυροβολήσουν και άλλο παιδάκι; Μήπως τα μέτρα που πρόκειται να πάρει το κράτος τη νέα χρονιά είναι τόσο αντιλαϊκά που θα είναι απαραίτητο να ξαναξεσπάσει ο κόσμος με το ίδιο μένος; Γιατί το κράτος εκτιμά τόσο μεγάλες αντιδράσεις εάν σκοπεύει να αλλάξει τακτική;

Η μήπως δεν σκοπέυει, και αντί τελικά να κυρήξει κοινωνική ειρήνη, προετοιμάζεται περισσότερο για τις αντιδράσεις; Τι σημαίνουν όλα αυτά; Τι έχουν στο νου τους;

Μήπως με πρόφαση των τρομοκρατικών ενεργειών έχουν σκοπό να λάβουν περισσότερα αστυνομικά μέτρα και αυτή είναι απλά η προετοιμασία; Γιατι προετοιμασία δεν υπάρχει εάν δεν υπάρχει σχέδιο.

0 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute