2009-09-07

Εναρξη της προεκλογικής περιόδου απο σήμερα...Επίσημη πρώτη για την προεκλογική περίοδο η Δευτέρα (7/9), καθώς θυροκολλήθηκε το σχετικό προεδρικό διάταγμα στη βουλή, που σήμανε τη διάλυση της.

Στη Νέα Δημοκρατία, ο πρωθυπουργός όρισε ως εκπρόσωπο του κόμματος τνν ευρωβουλευτή Γιώργος Κουμουτσάκος στα πλαίσια της συνεδρίασης της ΚΕ της ΝΔ που πραγματοποιείται από τη 1 το μεσημέρι. Ο κ. Κουμουτσάκος πριν την εκλογή του ως ευρωβουλευτή,στις 7 Ιουνίου, ηταν εκπρόσωπος του Υπουργείου των Εξωτερικών.

Στη συνεδρίαση θα καταρτηθούν τα ψηφοδέλτια με τους υποψηφίους. Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή (6/9) ο κ. Καραμανλής στη Συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ είχε διαμηνύσει πως τα ψηφοδέλτια θα «καθαριστούν» από όσα στελέχη είχαν εμπλακεί στα μεγάλα σκάνδαλα που απασχόλησαν την Ελλάδα.

Από την άλλη πλευρά, στο ΠΑΣΟΚ,ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντηθηκε με επιχειρηματίες στον Πειραιά, όπου συζήτησε τα προβλήματα της οικονομίας, αλλά και αυτά που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι στον κλάδο. Τις επόμενες ο ημέρες, ο κ. Παπανδρέου θα περιοδεύσει στη Βόρεια Ελλάδα, ενόψει της επίσκεψης του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα έδωσε συνέντευξη τύπου εφ’ όλης της ύλης για τις εκλογές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πορευτεί στις εκλογές χωρίς τον Αλέκο Αλαβάνο, ενώ αναμένεται να καταρτηθούν τις προσεχείς ημέρες τα ψηφοδέλτια του κόμματος. Πάντως διάφορες συνιστώσες του κόμματος έχουν δηλώσει πως θα ανακοινώσουν τη συμμετοχή τους ή όχι τις επόμενες ημέρες.

Στη ΔΕΘ βρίσκεται από τη Δευτέρα το πρωί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Νομάρχη, Παναγιώτη Ψωμιάδη, ενώ το απόγευμα θα επισκεφτεί τα περίπτερα της έκθεσης.

0 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute