2009-09-06

Δηλώσεις Καρατζαφέρη.....
Στην ομιλία του κατα τη συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για τη νεολαία πέρυσι, στις 21 Μαρτίου 2008 ο Καρατζαφέρης είχε πει για τον Ψινάκη :

"∆εν θέλουν οι νέοι ινδάλµατα; Θυµάµαι να πηγαίνω µε τον αδερφό µου στο Λυκαβηττό - για να ακούσουµε Παύλο Μπακογιάννη και «Ντόιτσε Βέλε». ∆εν ήταν αυτός ένας άνθρωπος - παράδειγµα για τη νεολαία; Ποια είναι σήµερα τα αντίστοιχα ινδάλµατα της νεολαίας; Μήπως ο κ. Ψινάκης; Υπάρχει... σήµερα πάρτυ της υψηλής κοινωνίας το οποίο να θεωρηθεί επιτυχηµένο αν δεν παρευρίσκεται ο κ. Ψινάκης; ∆εν υπάρχουν σήµερα νέα παιδιά που λένε «πάµε να κολλήσουµε δίπλα του για να γίνουµε κάποιοι;»

Αυτά τα ινδάλµατα πλασάρουν σήµερα τα κανάλια. Θυµάµαι τότε που ήµουν νέος υπήρχαν στο χώρο του πολιτισµού κάποιοι που έκαναν καριέρα, βραχύβια όπως αποδείχτηκε, επειδή ήξεραν π.χ. τον Φίνο και κάποιοι άλλοι που προτίµησαν το δύσκολο δρόµο του θεάτρου, του «σανιδιού», όπως ο κ. Καζάκος και έµειναν στο χώρο µε τον ιδρώτα, το κόπο τους, το ταλέντο τους. Ανθρώπους σαν τον κ. Καζάκο θέλω εγώ σήµερα. ∆εν θέλω παιδιά σαν εκείνους τους «ζεν πρεµιέ» που χάθηκαν µετά τη δεύτερη ταινία"

0 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute