2009-09-01

"Δεν υπάρχουν περιθώρια για τον κ. Καραμανλή"


...Τόνισε ο Χρήστος Παπουτσής. Μέσα στις δύο με τρείς ημέρες θα γνωρίζουμε αν θα έχουμε τελικά εκλογές τον Οκτώβρη. Όλοι όμως τηρούν σιγήν ιχθύος περιμένωντας τις αποφάσεις του πρωθυπουργού, ενώ λένε ότι "μέχρι νεοτέρας" η Κυβέρνηση θα συνεχίσει κανονικά σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Από τα εκλογικά σενάρια, άλλοι είναι θετικοί, όπως στελέγχη που θέλουν τώρα να είναι υποψήφιοι ή στελέγχη-επαναστάτες εναντίων του Καραμανλή. Αρκετοί όμως είναι και οι βουλευτές που δεν θέλουν να γίνουν εκλογές γιατί δεν νιώθουν προετοιμασμένοι. Τέτοιοι είναι ο "κύριος" Παυλίδης αλλά και άλλοι που φοβούνται για την επανεκλογή τους, ή εκείνοι που δεν πρόλαβαν να κάνουν αρκετά ρουσφέτια για να εδραιοποιηθούν.

Είναι πολύ λυπηρό μία κυβέρνηση να πιέζεται ή καλύτερα να απειλείται από εκλογές και από το λαό αλλά και απο την Αντιπολίτευσή. Γιατί αυτό σημαίνει πως ο κόσμος έχει αγανακτήσει. Αυτό σημαίνει ότι θα χρησιμοποιηθούν θεσμοί (ΠτΔ) για να γίνουν αναγκαστικές εκλογές. Αν μη τι άλλο δείχνει την απόγνωση και την πολιτική ένδεια αυτού του τόπου

0 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute