2009-09-25

ΝΔ: Ρουσφέτια μέχρι και την τελευταία στιγμή!


Ξέρετε τι είναι αυτό; Υπηρεσιακό έγγραφο του ΟΑΕΔ που απευθύνεται προς τον Υπουργό Εσωτερικών και τον ερωτά εάν πρέπει να γίνουν οι προσλήψεις των 12.000 ανέργων που έταξε η ΝΔ, καθότι αυτές δεν καλύπτονται από επιδοτήσεις της ΕΕ παρά από το Δημόσιο, αντίθετα μάλιστα απ' ότι δήλωσε ο κ. Καραμανλής στο Debate.

Εξ' άλλου, εν μέσω προεκλογικής περιόδου απαγορεύονται οι προσλήψεις από το νόμο 2190/1999. Έτσι 7000 προσληφθέντες άνεργοι είναι ήδη στον αέρα. Η ΓΣΕΕ μάλιστα ζητά τη συνδρομή της Εισαγγελικής αρχής.

Παράλληλα ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. Μαρκόπουλος, πρόσφατα ανανέωσε συμβάσεις πρόληψης ανώτερων στελεγχών στην Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης Α.Ε., ως ύστατη ενέργεια, μεταξύ των οποίων και του αμφιλεγόμενου νυν Οικονομικού Διευθυντής και πρώη διευθυντή Νοσοκομείου.

Τέλος ο Περιφερειάρχης Ιωαννίνων κ. Πανοζάχος, στις 4 ακριβώς Σεπτεμβρίου, ανανέωση τις συμβάσεις 9 υπαλλήλων στην Υπηρεσια Αλλοδαπών της Περιφέρειας! Η νομαρχιακή επιτροπη του Πασοκ απέστειλε ανακοίνωση στα τοπικά ΜΜΕ: "Οφείλει να εξηγήσει, για ποιο λόγο το έπραξε και μάλιστα εν όψει των εκλογών και αν αυτό συνάδει με τις αρχές της χρηστής διοίκησης που διακηρύττει με τη γνωστή του αλαζονεία. Έχει επίσης χρέος να πει, αν συσκέπτεται και για ποιο λόγο στην Περιφέρεια με αλλοδαπούς που ψηφίζουν στη χώρα μας και ασκεί πιέσεις να στηρίξουν στις εκλογές την Κυβέρνηση της Ν.Δ...."

Πηγή: Ελευθεροτυπία
Press-gr


ΤΕΛΙΚΑ τι μπορεί να πει κανείς..... Την ΝΔ και αν την πλενεις, το σαπούνι σου χαλάς

3 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Ανώνυμος είπε...

rousfetia mexri teleutaias stigmis e?
ta mathitika laptop???ti itan? afou itan na min dwthoun....molis anakoinwthikan ekloges...tsoup kai na ta...

Raziel είπε...

Α ναι! Σωστά! Το είχα ξεχάσει αυτό! Καλά αυτό είναι mega-πολυρουσφέτι...

Crypto είπε...

xaxaxa megapolurousfeti....xaxxaxaxaxaxaxaaxxaxaxaxxaxa

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute