2009-09-06

Σιμήτης Λαλιώτης Τσοχατζόπουλος


Προβληματισμένος είναι και ο Γιωργάκης για θέματα "ψηφοδελτίου" που πρέπει να λυθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Στη λίστα των εκκρεμοτήτων του είναι μεταξύ άλλων ο Κώστας Σιμήτης, ο Λαλιώτης και ο Τσοχατζόπουλος.

Για τον πρώτο τί να πεις! Είναι ο μετρ της πολιτικής, ο άξιος χειριστής του κεφαλαίου και ταυτόχρονα ένας από τους λίγους που μπορεί να συνεισφέρει, αν θέλει, στην αλλαγή της παρούσας κατάστασης. Γιατι; Εβραίος στην καταγωγή και πολυσπουδαγμένος οικονομολόγος είναι από τους ελάχιστους που γνωρίζει απ' εξω και ανακατωτά πως λειτουργεί το σύστημα και αν θέλετε η Νέα Τάξη. Και αν μη τι άλλο για να αντρέψεις ενα σύστημα πρέπει να μεταχειρίζεσαι τα μεσα που αυτό σου δίνει και να το διαφθείρεις από μέσα. Το θέμα είναι λοιπόν, όχι αν μπορεί, αλλά αν θέλει

Ο κ. Λαλιώτης, πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, είναι για μένα ένας αντιπαθής πολιτικός, και από τους ανθρώπους που από τη μία φορά που θα τους δείς καταλαβαίνεις τι άνθρωποι είναι. Μαφιόζος, πονηρός έχει επαφές με τα μεγάλα κεφάλαια και κατά τη γνώμη μου είναι το αντίβαρο. Είναι δηλαδή απο αυτούς που διατηρούν ένα κόμμα στο σύστημα με τις χρηματοδοτήσεις από τους εργοστασιάρχες και με διασυνδέσεις με τα μεγάλα συμφέροντα της χώρας.

Τέλος έχουμε και τον κύριο Τσοχατζόπουλο, επίσης αντιπαθέστατος κατά τη γνώμη μου. Ο Τσοχατζόπουλος μη έχοντας εκλεγεί κατά το 2007, θέλει κατά κάποιο τρόπο να κερδίσει τη "χαμένη θητεία". Είναι γνωστός φοιτητοπατέρας, κινεί πολλά νήματα στις φοιτητικές παρατάξεις της ΠΑΣΠ και μάλιστα έχει καταφέρει να αποκτήσει και δικό του ενδοκομματικό ρεύμα, χρόνια πριν το Βενιζέλο.

Οι δύο πρώτη διεκδικούν μια θέση στη λίστα για βουλευτές επικρατίας ενώ ο τρίτος για να
είναι υποψήφιος στην 'Α Θεσσαλονίκης.

Πηγή: Ελευθεροτυπία

0 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute