2009-09-18

Ο ρόλος ΚΚΕ,ΛΑ.Ο.Σ,ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ και Οικολόγων.

To παρών κείμενο ειναι η συνέχεια του συλλογισμού μου περι προγραμματισμένης και προσιαγεγραμμένης πολιτικής που νομίζω πως θα ακολουθήσουν τα ΔΥΟ (γαμώτο δεν το διαβάζετε? 2 ειναι) μεγάλα κόμματα την επομένη των εκλογών.


Σάν γνώμονας προκείμένου να αρχίσω απο κάπου θα είναι η διπλάνη δημοσκόπηση και μας δειχνει ΚΚΕ ως 4ο κόμμα ,ΛΑΟΣ ως 50 ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγους ως 6ο και 7ο.


Θα χρησιμοποιήσω λόγια απο την πρόσφατη ανακοίνωση τύπου του Κουμμουνιστικού κόμματος για να αρθρώσω τις σκέψεις μου,ένα απόσπασμα είναι
"Απέναντι στη δραματική αύξηση της στρατιάς των ανέργων, την κατάργηση των εργασιακών, κοινωνικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων της εργατικής τάξης, την κατακόρυφη πτώση του βιοτικού επιπέδου των λαϊκών στρωμάτων κυνικά διακηρύσσουν μέτρα που επιβάλλουν την «προσαρμογή των εργαζομένων στις ανάγκες της αγοράς», για την ανάκαμψη των κερδών του κεφαλαίου."
Το ΚΚΕ ως κόμμα αριστεράς και δή Κομμουνιστικό κατα την γνώμη πάντα ΔΕΝ έχει προσαρμοστεί στις επιταγές της σημερινής κοινωνίας όπως θα έπρεπε να προσαρμοστεί.

Εχεί κρατήσει (και αυτο ωφείλω να το πώ) την στιβαρή ιδεολογική του βάση ΑΛΛΑ δεν την έχει προσαρμόσει στις συνθήκες που επικρατούν,δηλαδη εχει προσαρμοστεί ως ένα βαθμό στον καπιταλισμό,κάτι το οποίο ειναι ΑΝΤΙΘΕΤΟ στα λεγόμενα μου περι υποστηριξης της ιδεολογικής του βάσης ,αλλα δεν εχει προσαρμόσει τις ιδεες που προκείπτουν απο την ιδεολογική βάση στον καπιταλισμό ωστε να μπορέσει να αποδόσει.

Διοτι στην Ελλάδα έτσι όπως ειναι μια ενδεχόμενη κυβέρνηση του ΚΚΕ απλά θα έπρεπε να ανατρέψει τα πάντα που ΘΕΛΟΝΤΑΣ Η ΜΗ έχουν θεσπιστεί και καθιερωθεί στις συνηδήσεις των πολιτών ως δεδομένα,δηλαδή θα είναι σε θέση το ΚΚΕ να έρθει αντιμέτωπο με ολόκληρο το καπιταλιστικό συστημα ή μήπως γελιούνται πως οι άκρες ,τα παρακλάδια αν θέλετε του καπιταλιστικού συστηματος στην Ελλάδα θα προσαρμοστούν στην πολιτικη που ενδεχομένως θα εφαρμόσει?


Η μήπως θα προσαρμοστεί το ΚΚΕ στα δεδομένα αυτα,δεδομένου πως ισχύουν παγκόσμια και η Ελλάδα είναι μέσα στα σχέδια της Νεας παγκόσμιας Τάξης και είναι αδύνατο να ξεφύγει η πολιτική μας απο τις επιταγές της?


Και συνοψίζοντας για το ΚΚΕ ,πιστεύω πως είναι ενα κόμμα που ΠΡΕΠΕΙ όμως να υπάρχει στη Βουλή διότι αποτελει ίσως την μόνη(μαζι με το αντιπαθέστατο προς εμένα ΛΑΟΣ) ουσιαστική φώνη εναντια στην πολιτική της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ .

Ασ περάσουμε στο ΛΑ.Ο.Σ
Οσον αφορά το ΛΑ.Ο.Σ έχω αναρίθμητες φορές φωνάξει πως το αντιπαθώ διότι με βρίσκει εντελώς κάθετο στις απόψεις μου.Λίγη σημασία όμως έχει και ΩΦΕΙΛΩ να το γράψω εφόσον θέλω να 'χω μια ολοκληρωμένη "ανάλυση".

Οι λόγοι που ΔΕΝ συμφωνώ είναι οι εξής :
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης από αρκετούς θεωρείται ότι ανήκει στον ακροδεξιό χώρο. Το
1974 εξέδιδε τη φιλοβασιλική εφημερίδα «Το Στέμμα της Δημοκρατίας».Το 1998 ο Γ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε τη νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή «συμπλήρωμα της Νέας Δημοκρατίας» επειδή κατά τη γνώμη του «είχε πρωταγωνιστές του αγώνα».Δεν μου αρέσουν οι απόψεις του για τους μετανάστες,δηλάδη αν μια μέρα γυρίσει η Αμερικη και πει "ποσοστονουμε τους Ελληνες" θα του αρέσει?Επίσης κατα τη γνώμη μου ειναι καλο και σεβαστο κάποιος να αγαπάει τον τόπο του (προσοχη οχι εθνικισμός),αλλα ακομη καλυτερο ειναι να αγαπάει όλη τη γη και να την θεωρεί μερος και κομμάτι του εαυτού του.
Νομίζω πως είναι ενα ακροδεξιότατο κόμμα κρυμμένο πίσω απο χιλιάδες πέπλα(θρησκεία,εντιμότητα κλπ)

Το ΛΑΟΣ μου δίνει την εντύπωση του εθνικιστικου κομματος,αυτό φαίνετε και απο δηλώσεις βουλευτών του κατα καιρούς.
Ομως μαζι με το ΚΚΕ κατα κάποιο τρόπο αντιστέκονται σε επιταγες παγκοσμοιοποίησης και αυτο ειναι το μόνο που μου αρέσει.

Επίσης δεν μου αρέσει η δικαιολόγηση των αστυνομικών στα γεγονότα του Δεκεμβρη 08 απο πλευράς του ΛΑΟΣ.
Δεν θα πώ άλλα για το ΛΑΟΣ και τις θέσείς του,μπορώ να μιλάω για μέρες.

Και μια μικρή αναφορά για το ιδεολογικό δεκανίκη ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ και το ψευτο Οικολογικό πεντάφυλλο.
Λοιπόν το ΣΥΡΙΖΑ με τις 115 χιλιάδες συνιστώσες και πρώην ηγέτη τον Τσιπρα και πρωην πρώην το Αλαβάνο (τον μεγαλύτερο μεσίτη της ΕΛΛΑΔΟΣ) δεν μπορεί να θέλει να υιοθετήσει προς ώφελος του κάθε αγώνα και διαδήλωση των Αναρχικών (ο οποίος ειναι ειρηνικός αν δεν παρεισφρουν βαλτα γλειώδη γομάρια) για τους ψήφους και απο την άλλη να μιλάει για προγράμματα αμυντικών συστημάτων και μάλιστα να προτείνει και τις δικές του πολιτικές πάνω σε αυτα...
Δεν γίνετε να έχεις στις τάξεις σου εναν Γλέζο που πιστεύει σύμφωνα με δηλώσεις του και ΠΡΑΞΕΙΣ του αυτα και να μην του προτείνεις να είναι Πρόεδρος του κόμματος...

Οσο για του Οικολόγους ειναι απλα ανύπαρκτοι και δεν σχολιάζω...δεν συμφώνω με ένα προεκλογικο "θα" τους και με κάνει να μην θέλω να διαβάσω καν το όλο τους πρόγραμμα...δεν συμφωνω με την νομιμοποιήση της ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ,δεν συμφωνω με το οτι θα έχεις ΜΟΝΙΜΑ μια νεολαία σε καταστολη ανήμπορη και βαρεμένη να αντιδράσει στις επερχόμενες μαλακίες σου...

ΟΜΩΣ δεν υπαρχουν μόνο αυτα τα κόμματα,υπάρχουν και αυτά...
-Φως-Αλήθεια-Δικαιοσύνη (κατά το Φως νερό τηλέφωνο).
-Υπηρέτες του Ελληνικού Λαού (Υ.Τ.Ε.Λ).
-Καπνιστικές ομάδες για την τέχνη και εικαστική συγκρότηση, οι περίφημες Κ.Ο.Τ.Ε.Σ
-Που' σαι ρε Παπαδόπουλε.
-Κόμμα Ελλήνων Αλλοδαπών.
-Τρομοκρατήστε τους ...

-Τρομοκράτες (όλο αυτό βέβαια χωρίς να υπάρχει αρχηγός).
-Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία (ΑΝΤΑ.ΑΡ.ΣΥΑ). Έχει διοικούσα επιτροπή 12 ατόμων.
-Χαρίζω οικόπεδα Χαρίζω χρέη.
-Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (Μ. Τζαλαζίδης).
Βέβαια υπάρχει πάντα ο Βεργής, Ο Λεβέντης, η Χρυσή Αυγή, και λοιπά κόμματα και μεμονωμένοι..


Καλή ψήφο....και να θυμιθείτε να είστε ΛΟΓΙΚΟΙ,να θυμάστε πως δεν ειναι η ψήφος μια διαδικασία ρουτίνας καθως απο αυτήν ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ στα επόμενα δυσκολα και επικυνδυνα χρόνια που έρχονται...
Επίσης να θυμασται πως η αποχή ΔΕΝ είναι λύση γιατι ο νικητής θα είναι νικητης έστω και αν έχει ΜΟΝΟ την ψήφο του....

Crypto ,B-Track team.








0 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute