2009-10-21

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ο ΑΡΧΙΜΑΣΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.



Ελεύθερος είναι από χθες ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο άνθρωπος που πρωτοστάτησε σ' ένα από τα μεγαλύτερα μεταπολεμικά σκάνδαλα διαφθοράς στην Ελλάδα, ύστερα από απόφαση του Εφετείου της πόλης Μπάμπερκ με την οποία ανεστάλη η εκτέλεση των ευρωπαϊκών ενταλμάτων σύλληψης και έκδοσης στην Ελλάδα.

Η δικαστική νίκη του Μιχάλη Χριστοφοράκου αποτελεί ράπισμα για την ελληνική Δικαιοσύνη και για τον τρόπο με τον οποίο αυτή χειρίστηκε το θέμα διασύροντας διεθνώς τη χώρα μας.

Η απόφαση του Εφετείου Μπάμπερκ έρχεται να επιβεβαιώσει τις δύο αποφάσεις του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου που είχαν προηγηθεί και οι οποίες ανέστελλαν επίσης την έκδοση του πρώην μάνατζερ της Ζίμενς στη χώρα μας, όπου κατηγορείται για εκτεταμένη διαφθορά.

Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος μπορεί τώρα να κυκλοφορεί ελεύθερος στο Μόναχο και σε ολόκληρη τη Γερμανία, δίχως να φοβάται οποιαδήποτε συνέπεια του νόμου, καθώς με την προχθεσινή δικαστική απόφαση κρίνεται ότι δεν μπορεί να εκδοθεί στην Ελλάδα, μια και είναι Γερμανός πολίτης και τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται εκεί έχουν παραγραφεί.

ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ........

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΥΨΑΝΤΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.....
ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΝ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

0 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute