2009-10-09

Ολοι μαζί να σώσουμε το είδος..

Σύμφωνα με έρευνα της VPRC, η μόνη κοινωνική ομάδα στην οποία επικράτησε η ΝΔ σε αυτές τις εκλογές ήταν οι ψηφοφόροι 65 και άνω:

"Οι περισσότεροι πολίτες άνω των 65 ετών, σχεδόν οι μισοί (49%), επέλεξαν το μέχρι πρότινος κυβερνών κόμμα. Το 41% της ίδιας κατηγορίας προτίμησε το ΠΑΣΟΚ, το 5% το ΚΚΕ, το 3% το ΛΑΟΣ και το 1% το ΣΥΡΙΖΑ. Σε μηδενικό επίπεδο κυμαίνεται το αντίστοιχο ποσοστό που ψήφισε Οικολόγους Πράσινους.

Από την άλλη πλευρά, η νεαρότερη κατηγορία ψηφοφόρων, ηλικίας μεταξύ 18 και 24 ετών, εμπιστεύτηκε περισσότερο το ΠΑΣΟΚ, κατά 39%. Στη συνέχεια τη ΝΔ (27%), το ΣΥΡΙΖΑ (9%), το ΚΚΕ (8%), το ΛΑΟΣ (7%) και τους Οικολόγους Πράσινους (5%)."
[πηγή: tvxs http://www.tvxs.gr/v22588]

Θα είχε ενδιαφέρον να μας πει η έρευνα πόσοι από τους συνταξιούχους που ψήφισαν τον χοντρό και αυτή τη χρονιά έπασχαν από άνοια, μαλάκυνση, Alzheimer, ακράτια κ.λπ. Δυστυχώς, η έρευνα δεν συμπεριέλαβε και ιατρικά στοιχεία.

Συμπέρασμα: Με αυτά τα δημογραφικά δεδομένα, η ΝΔ σε δυο-τρεις δεκαετίες το πολύ θα έχει εκλείψει για βιολογικούς λόγους.
Οι νεοδημοκράτες χρειάζονται τη φροντίδα και την προστασία μας. Στη νέα οικολογική εποχή που ανατέλει, δείξε με μια απλή χειρονομία την κοινωνική ευαισθησία σου. Βάλε κι εσύ έναν νεοδημοκράτη στο μπαλκόνι σου. Μπορείς.
Δεν είναι τίποτα να έχουμε ο καθένας μια γλάστρα με έναν δεξιό στην πολυκατοικία μας.

Το μήνυμα είναι μια προσφορά των οικολόγων-κόκκινων

Indymedia.org

0 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute