2009-11-04

Η Αγιότητα Του, "Πατριάρχης Βαρθολομαίος ο Φιλοδυτικός"


Η Αγιότητα του λοιπόν, παρευρέθηκε εχθές είς τον Λευκόν Οίκον δια να ομιλήσει μετά του σεβαστού Πλανητάρχου, Μ. Ομπάμιου. Το θέμα της συζυτήσεως των ήτο η Θεολογική Σχολή της Χάλκης, και το πως τα δικαιώματα της Ορθοδόξου Εκκλησίας καταπατώνται εις τα Τουρκικά εδάφη.

Ο κ. Ομπάμιος υπεσχέθη ινα πράξει τα καλύτερα των δυνατοτήτων του, όπως πείσει τον κ. Ερτογάνιο, δια να περασθεί ψήφισμα εις την Τουρκικην Βουλή για την επαναλειτουργία της Σχολής. Επίσης εδήλωσε απεριφράστως, πως με θέματα δικαιωμάτων και θρησκευτικής ελευθερίας ο κ. Ομπάμιος είναι κάθετος.


Ταυτοχρόνως όμως, πρέπει να πουμε πως η Αγιότητα του παρευρέθη επίσης και εις την Εβραική Συναγωγίν του Park East, όπου ήτο τιμώμενος ομιλήτης και προσκεκλημένος, επαινώντας τους αδελφούς Σιωνιστάς καθώς επίσης και την Αγιότητα του τον αδελφόν Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ. Στην εκδήλωση μάλιστα του εδόθη και τιμητικός πλακέτα με την οποία συνβολίζεται η φλόγα του, ως μαχητής της πίστεως (τώρα της Ορθόδοξης, της Εβραικής ή της Καθολικής, θα σας γελάσω). Για τους "ολιγόπιστους¨", παραθέτω και το βιντεο που αναρτήθηκε από το επίσημο channel του Πατριαρχείου: Περιηγηθείτε να δείτε.



Και λέω εγω... Και συ Βαρθολομαίε υπέρ της παγκοσμιοποίησης; Και συ Βαρθολομαίε Αμερικανάκι; Μήπως και τα άμφια σου φέρουν τη διακριτική μάρκα Diesel;

1 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Unknown είπε...

edo kollaei to "o skopos agiazei ta mesa"! kai mas to epideiknuei peritrana o mr vartholomaios...

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute