2010-02-06

Ακους εκει ρατσιστες.......εμείς???



«Φτάνει πιά με την ανεξέλεγκτη εισροή, την απόλυτη ελευθερία, εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών. Δεν είμαστε ρατσιστές, όπως θέλουν να μας παρουσιάσουν κάποια πολιτικά συμφέροντα. Είμαστε απλοί φιλήσυχοι πολίτες. Με αυτή την δήθεν φιλοπονία της κυβέρνησης, να είμαστε...


βέβαιοι, πως η πατρίδα μας, πολύ σύντομα θα γίνει Άγιος Παντελεήμονας και τότε θα είναι πολύ αργά. Μην αφελληνίζετε κι αυτό το ιερό κομμάτι που μας απέμεινε. Φτάνει πιά!»
Πηγη troktiko.blogspot

εμεις δεν ειμαστε πολιτικοι και δεν εχουμε κανενα συμφερον,αλλα ΝΑΙ θα σας πουμε ρατσιστες....εισαι ρατσιστες,και συναμα βλαμμμενα.... ακους εκει "ιερο κομμάτι".......ακομα γελαω..

2 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Obnoxious είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_2758.html


Μετά από αυτό τι παραπάνω να σχολιάσεις;
Ζούμε σε έναν επίγειο Παράδεισο..τέλος.Η χώρα μας είναι ένα κομμάτι χρυσού μέσα στον πλανήτη-άνθρακα.Οι πολίτες της χώρας μας είναι τίμιοι...έντιμοι οικογενειάρχες.Όλοι!Και οι δημόσιοι υπάλληλοι.Μάλιστα.
Και επειδή είμαστε τόσο άμεμπτοι και το έγκλημα το έχουμε μόνο ακουστά (ξεχάστε τα Δεκεμβριανά ήταν απλά μια μαύρη κιλήδα πάνω σε ένα πατσαβούρι που λέγεται κράτος..τα αντικειμενικότατα μμε μας (γιατι εκτός από όλες τις άλλες αρετές που έχουμε είμαστε και ειλικρινείς) έκαναν το πατσαβούρι μπουγάδα, απλώσαν λίγο ακόμα το λεκε,τον έτριψαν τον έτριψαν, το πατσαβούρι σκίστηκε και το σημείο όπου υπήρχε η κηλίδα ακόμη αγνοείται..εσεις μήπως το έχετε δει;) Επειδή λοιπόν μόνο ακουστά το έχουμε το έγκλημα περιμένουμε μία διατάραξη αυτής της βαρετής ηρεμίας από την επονομαζόμενη "Εισαγώμενη βία"...
Γιατί εμείς είμαστε καλοίιιιι...

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=132746

....και ποτέ δεν κάνουμε 2 φορές το ιδιο λάθος...πάντα με παραλλαγές..
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1779590

Ανώνυμος είπε...

ες

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute