2010-02-03

We still have the Time...


click on image..
Τελικα το παν ειναι να προσαρμόζεσε στις αναλογες αναγκες των καιρών.
Ειτε εισαι πορνη,ειτε εισαι ιερέας ειτε εισαι δολοφόνος.
Αν καταφερεις να το κάνεις ,αυτόματα εχεις καταφερει να επιβιώσεις διοτι αν καταφέρεις λογου χάρη να επιβιωνεις για πολλα μικρα χρονικα διαστηματα ,τοτε κατα πάσα πιθανοτητα θα εχεις επιβιωσει για πολλα χρονάκια.

Και η ανθροπότητα χρειαζεται ανθρώπους survivors.Χρειάζεται ανθρώπους που βλέπουν τα σημεία των καιρών και τα αντιλαμβάνονται ωστε να προβληματιστουν και να προσαρμοστουν,χρειαζεται ανθρώπους που θα πάρουν πρωτοβουλια να ρήξουν και μια κυβέρνηση εαν τεθεί έστω και ενα ζητημα εξαλειψης της υπο κράτησην Δημοκρατίας μας.

Αλλα κυρίως πρέπει αυτοι οι ανθρωποι να είναι τοσο αγνοι ,που μετα απο αυτη τους την πραξη θα έχουν το θάρρος να αυτοκτονήσουν για να γραφτούν μια για πάντα στην ιστορία.Αλλα ο λόγος που θα αυτοκτονήσουν θα ειναι διοτι θα έχουν ήδη πράξει κατα του συστήματος και κατ επέκτασην δεν θα μπορούν να γίνουν αυτοι το συστημα.

Ισως αν μένανε μόνο παιδια στην γη ,τότε ισως μονο να ελπίζαμε σε μια καλύτερη κοινωνια ,και πάλι δεν θα ήμασταν 100%σιγουροι λόγω DNA.

Μάλλον διανύουμαι όλοι μαζι μία κρισιμότατη καμπή της ιστορίας μας που ή θα καταστρέψουμε τελείως το οποιο περιβάλλον απέμεινε και μαζί του θα καταστραφούμε και εμείς,ή θα γίνει το θαυμα,και επιτέλους θα γίνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,οχι ζωα που απλα λέμε οτι διαφέρουμε απο αλλα ζωα επειδη τα εκτρεφουμε για να τα φάμε....Δες τι ειπα,ΝΑ ΤΑ ΦΑΜΕ.

Δεν διαφέρουμε απο κανένα αλλο ζωο....απο κανενα.Ακόμα και τα μυρμήγκια ειναι πιο οργανωμένα απο εμάς παρ ολο που εμάς μας έδωσε ο θεος (;) μυαλό.....

Είμαστε το μόνο είδος που έχει καταστρέψει την Γή,το σπίτι μας.Και αν θες να σου πώ και την γνώμη μου,η Γη ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ,δεν ανήκει σε κανέναν ,φιλοξενούμενοι είμαστε,ενα κομμάτι της που απλά καποια μέρα θα επιστρέψει εκει.
Για να το πω λοιπον και καπιταλιστικα "ο νομος απαγορευει να καταστρέφουμε κατι που δεν μας ανηκει" ,εμεις το ΓΑΜΗΣΑΜΕ.
Αλλα ο "νομος" που ανέφερα ,στην προκειμενη περιπτωση ειναι ο νόμος της ίδιας της φυσης,που ακόμα δεν μας έχει καταδικάσει...

Ελπίζω να μην ζω για να το δω....
Ελπίζω να μην ζεις ουτε εσυ για να το δεις....
Αλλα πάνω απο όλα ελπίζω να μην το δει κανεις...

Αλλα με τα ελπίζω και τις προσευχες δεν θα αλλάξει τιποτα.....

Φιλικα
Crypto @b-track Team

0 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute