2009-07-06

Η εμάς είναι η φαντασία μας, ή αυτοί έχουν μεγάλα κυκλώματα.

Θυμάστε το άρθρο που είχαμε αναρτήσει με τίτλο "Η παράξενη δήλωση κουνταρδά ή όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται"; Λίγο πολύ στο άρθρο αυτό έιχαμε γράψει πως είναι πιθανό οι τρομοκρατικές ενέργειες να υποκινούνται από τις ίδιες τις κυβερνήσεις με σκοπό να δημιουργηθεί φόβος ο οποίος ως συνήθως οδηγεί σε περιορισμό των ελευθεριών.

Δυστυχώς μου φαίνεται ότι μάλλον σιγά σιγά επιβεβαιωνόμαστε. Μερικές μέρες μετά το περαστικό με τον Κουνταρδά, βλέπουμε να ξεκινάει ένα μπαράζ τρομοκρατικών επιθέσεων πρώτα από τη Σέχτα Επαναστατών και μετά από τον Επαναστατικό Αγώνα. Ταυτόχρονα βλέπουμε τον τελευταίο καιρό νομοσχέδια για τα καρτοκινητά, για τους κουκουλοφόρους, τη γνωμοδότηση για άρση του απορρήτου στο Ιντερνετ με τη γνωμοδότηση σανιδά, την προσπάθεια να γίνεται χρήση των καμερών χωρίς Εισαγγελική άδεια κ.α.

Είναι όλα αυτά μια απλή σύμπτωση; Δεν το νομίζω. Πρόσφατα ανακάλυψα ένα άρθρο σε ξένη ιστοσελίδα, το οποίο λίγο πολύ μιλάει για δεύτερη απόπειρα της CIA να επέμβει στην στα εσωτερικά θέματα της Ελλάδος για τον ίδιο λόγο που είχε επεμβεί τότε για τη χούντα. Ο λόγος είναι βέβαια οι Ελληνορωσικές σχέσεις με το δίκτυο Μπουργάς- Αλεξανδρούπολη που δίνει στη Ρωσία δικαιώματα σε ελληνικά χώματα.

Ακόμα ένα λιθαράκι της παράξενης αυτής ιστορίας είναι η δήλωση της Αμερικανικής Πρεσβείας μετά την βόμβα στα Mc Donalts. Αν δεν κάνετε κάτι, λένε, γρήγορα για να προστατευτούν τα αμερικανικά συμφέροντα απο τις τρομοκρατικές επιθέσεις, θα σας στείλουμε εμείς επιτελείο από τις υπηρεσίες μας για να καταπολεμήσουμε την τρομοκρατία.

Λοιπόν τα σχόλια δικά σας! Για να μη σας αφήνουμε όμως στην ημιπληροφόρηση, το B-track ετοιμάζει μία μεγάλη έρευνα για να δέσει όλα τα κομμάτια αυτών των μυστικών κυκλωμάτων! byuc9stnzj

0 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute