2009-07-09

Δημοσκοπήσεις ΤΕΛΟΣ...

παυλόπουλος,πολιτική,ελλάδα,δημοσκόπηση,b-track.blogspot.com


«Η πρόσφατη εμπειρία των ευρωεκλογών απέδειξε ότι ο στόχος για τον οποίο είχε γίνει η ρύθμιση να δημοσιοποιούνται δημοσκοπήσεις, μέχρι και δυο ημέρες πριν από τις εκλογές, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Είναι προτιμότερο και για λόγους ποιότητας της δημοκρατίας και του προεκλογικού αγώνα να ξαναγυρίσουμε στο καθεστώς το οποίο ίσχυε, δηλαδή οι δημοσκοπήσεις να γίνονται μόνο μέχρι 15 ημέρες πριν από την ημέρα των εκλογών»
υποστήριξε ο Υπουργός.

Με αυτά τα λόγια τεκμηρίωσε ο Υποργός Εσωτερικών το τέλος των δημοσκοπήσεων για 15 ημέρες πριν απο τις εκλογές.
Οπως χαραλτηριστικά αναφέρει,θα γίνονται μόνο μεχρι 15 ημέρες πρίν απο τις εκλογές.

Να επισημάνω πως αν και δεν έχω συμφωνήσει σε πολλά με τις αποφάσεις και την γραμμή διακυβέρνησης που έχει εφαρμόσει η κυβέρνηση,σε αυτή την κίνηση συμφωνώ απολύτως.
Βασικά θα προτιμούσα να αποκυρηχτούν ολοκληρωτικά απο τα φωτα της δημοσιότητας οι διμοσκοπήσεις.Ο λόγος ?Απλός...Οταν σε ερώτηση π.χ "ποιον θεωρείται κατάλληλο για προθυπουργό" οι διαθέσιμες απαντήσεις ειναι "Γιωργος" ,"Κωστας","Μαρία","Κανενας" τότε νομίζω πως σου δίνουν 4 επιλογές ,εαν δεν συμφωνείς με τις τρείς σου πετάνε το "κανένας" ,εσύ απαντάς "κανενας" ενοώντας κανέναν απο τους τρείς,και τα ΜΜΕ με τη σειρά τους πλασάρουν όμορφα τα αποτελέσματα οπως π.χ 30% η Μαρία,30% ο Γιωργος,30% ο κανένας,και 10% ο Κωστας.....και να μην ξεχνάμε πως παιζει ρόλο και το δειγμα πλυθησμού.

Ελπίζω να το έθεσα σωστά...
Πάντως ειναι μια καλη τακτική να ηρεμεί ο κόσμος πριν πάει στην κάλπη και να μην επηρεάζετε με νούμερα πολλές φορές "μη αντιπροσωπευτικα" της κατηγορίας πλυθησμού που ανήκει..

1 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο αυτό είναι;Το που βρήκαν ότι ο 80% των Ελλήνων συμφωνεί με τα ηλίθια νέα μέτρα- γιατί είναι ηλίθια- κατά του καπνίσματος;Ποιο είναι αυτό το 80% όταν ο μεγαλύτερος πληθυσμός της χώρας καπνίζει;
Δεν είμαι υπέρ του να σταματήσουν.Αλλά να γίνουν λίγο πιο αξιοκρατικά και ρεαλιστικά..Λιγότερο κατευθυνόμενα...Και πιο "τίμια".
Όσο για τον Κανέναν εγώ προσωπικά τον θέλω.Μου κάνει ο κανένας.Θέλω τον Κανέναν για πρωθυπουργό.
Βοήθειά μας...Αντε να δούμε πότε θ σταματήσουμε τα κουλά σ αυτή τη χώρα..Λες ας πούμε και όταν πάω να ψηφίσω δεν ξέρω τι κάνανε οι μεν και οι δε.Από τα γκάλοπ περιμένω.Ε ρε κάτι πράγματα...

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute