2009-07-17

Ηλεκτροσόκ όπως παλιά.....Ride the Lighting Baby ! ! !

κυβερνοεξάρτηση,στρατό,διαδίκτυο,ελευθεριακές απόψεις,εξουσία,b-track.blogspot.com
Στη Κίνα οι κυβερνητικοί γιατροί μαγείρεψαν μιά καινούργια ψυχιατρική ασθένεια: η πολύωρη χρήση διαδικτύου,τώρα ονομάζεται... κυβερνοεξάρτηση, και όσοι νεαροί μπαίνουν πολύ στο διαδίκτυο τους πάνε με το ζόρι σε νοσοκομεία για ηλεκτρο-σόκ ή τους κατατάσουν στο στρατό!

Λένε στις ειδήσεις των μέσων οτι η εξάρτηση από το διαδίκτυο είναι όταν ένας νεαρός παίζει πολλές ώρες παιχνίδια διαδικτύου, όμως όλοι ξέρουμε πως όταν ένας νέος άνθρωπος μπαίνει πολλές ώρες στο διαδίκτυο τότε αναγκαστηκά κάποια στιγμή θα έρθει και σε επαφή με ελευθεριακές απόψεις. Αυτό ακριβώς φοβούντε οι εξουσιαστές, και στη Κίνα βάλθηκαν να το πολεμήσουν.

Πείθουν τους γονείς να πάνε τα παιδιά και τους εφήβους τους σε νοσοκομεία αν τα δουν να κάθονται πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή χρησιμοποιόντας το διαδίκτυο ή αν συχνάζουν σε διαδικτυακά καφενεία.

Όταν ένα παιδί ή έφηβος φτάσει στο νοσοκομείο, κατά κανόνα εξαναγκασμένος από τους γονείς του να το κάνει παρά τη θέλησή του, τότε τον δένουν σε ένα κρεβάτι και του κάνουν ηλεκτρο-σόκ επί μισή ώρα συνεχόμενο, και μετά τον ρωτάνε αν θα σταματήσει να μπαίνει στο διαδίκτυο.Είναι ολοφάνερο πως η Κίνα φοβάται τις επαναστατικές απόψεις που κυκλοφορούν μέσω διαδικτύου, το μοναδικό ελεύθερο μέσο που μας έχει απομείνει.

Επειδή η πρακτική με τα ηλεκτρο-σόκ στα νοσοκομεία βγήκε στη φόρα όταν πολλά θύματα περιέγραψαν τα βασανηστήρια που τους έκαναν σε διαδικτυακά φόρουμ και μπλογκς, οι εξουσιαστές πέρασαν τώρα ένα νόμο οτι η πρακτική αυτή απαγορεύεται πλέον. Αλλά αυτό είναι απλά μια μανούβρα για να αποφύγουν τη λαϊκή δυσφορία. Αν δεν το συνεχίσουν παρανόμως, σίγουρα θα ετοιμάζουν άλλα χειρότερα...

Η εξουσία είναι ανελέητη όταν νοιώθει πως οι σκλάβοι ενδέχεται να ξυπνήσουν λόγω ελεύθερης πληροφόρησης στο διαδίκτυο. Και μην νομίζετε πως αυτά δεν θα μπορούσαν να συμβούν και εδώ αν η εξουσία ένοιωθε την ανάγκη να το κάνει για να καταστείλει συνηδήσεις.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως στα Mέσα, όχι της Κίνας αλλά της Δύσης, επικεντρώνονται στην είδηση οτι απαγορεύτηκε το ηλεκτροσόκ για τους χρήστες διαδικτύου και όχι οτι υπήρχε αυτό το βασανηστήριο!

"After all, this kind of thing is inhuman cruelty.",δήλώνουν.

2 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Ανώνυμος είπε...

ma ti post einai auta vre crypto????
Diladi ti pio fusiko apo to ilektrosok.....
xaxaxa diladi ti pane na kanoyn?? se ligo tha klonopoioume anthropous gia na tous pernoume kai ta organa.....odeuoume pros ena stadio opou tha eimaste mia apolitisti koinwnia tis zougklas....kai fusika tha nai kai to teleutaio stadio prin ta ga...soume ola.

Crypto είπε...

heehehe wraia ai apantisi sou..alla den uparxei kati gia na sumpliroso mias kai ta les ola..

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute