2009-08-28

Νεό περιστατικό Αστυνομικής Βίας σε νεαρούς στα καλά καθούμενα!!!


Φαίνεται πως μερικοί δεν βάλαν μυαλό το Δεκέβρη:

Διαβάστε το περιστατικό που έγινε μόλις πριν μερικές ημέρες από δύο Αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρόδου:

Το b-track δημοσιεύει πρώτο το περιστατικό, έχοντας στα χέρια του την κατατεθείσα μήνυση καθώς και προηγηθείσα τηλεφωνική συνομηλία με τον δικηγόρο των θυμάτων:

Πριν μερικές μέρες λοιπόν, ένα βράδυ σαν όλα τα άλλα, τρεις νεαροί έχοντας σχολάσει από τη δουλειά πήγαν σε ένα beach party. Κατά τις πέντε η ώρα ξεκίνησαν επιστρέφοντας σπίτι, αφού πρώτα πέρασαν από ένα ξενοδοχείο που βρισκόνταν κοντά για να πάρουν τα κράνη τους από το φίλο τους που εργαζόταν εκεί.

Επεμβαίνοντας και οι τρεις στο ίδιο μηχανάκι, καθώς επέστρεφαν σπίτι, είδαν ένα απλό αυτοκίνητο να κινήται πολύ γρήγορα προς το μέρος τους. Χωρίς να καταλάβουν τι έγινε, άκουσαν ένα πυροβολισμό και αμέσως μετά το μηχανάκι τους χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και έτσι στα ξαφνικά οι τρεις νέοι βρέθηκαν αιμόφυρτοι στο έδαφος.

Και μαντέψτε! Οι επεμβαίνοντες στο αυτόκινητο ήταν δύο αστυνομικοί της ασφαλειας με πολιτικά! Αυτόν τον τρόπο βρήκαν για να σταματήσουν το μηχανάκι! Ούτε προειδοποίηση ούτε τίποτα! Αφού λοιπόν κατέβηκαν από το αυτοκίνητο οι αστυνομικοί, πέρασαν στους νεαρούς χειροπέδες, τους έψαξαν και τους έδωσαν και ένα δυό χαστουκάκια έτσι για να υπάρχουν!

Οι νέοι σοκαρισμένοι και έντρομοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έγινε. Τότε πια οι αστυνομικοί είπαν οτι είναι αστυνομικοί, χωρίς καν να δείξουν το σήμα τους, και τους ανακοίνωσαν ότι κατηγορούνται για ληστεία (-Απορώ βέβαια ποιός θα πήγαινε να κάνει ληστεία με παπάκι και τρικάβαλο...-). Ο ένας από τους τρεις όμως είχε σπάσει το χέρι του και εκλιπαρούσε να τον πάνε στο Νοσοκομείο. Για τους αστυνόμους όμως, προείχε να ταυτοποιήσουν αν τα παιδιά ήταν όντως ληστές και έτσι τους πήραν πίσω στο ξενοδοχείο απ' όπου είχαν φύγει, απλά για να πληροφορηθούν ότι τα τρία παιδία δεν ήταν φυσικά οι ληστές που έψαχναν!

Τελικά οι αστυνομικοί ζητώντας χίλιες συγνώμες όταν άκουσαν ότι οι νεαροί θα υποβάλλουν μηνύσεις, τους πήγαν στο Νοσοκομείο και μετά στο τμήμα για να δώσουν κατάθεση.

Την επόμενη μέρα, οι δύο αστυνομικοί, για να προλάβουν τα χειρότερα κατέθεσαν μήνυση στους τρείς νεαρούς για απείθεια! Δε φτάνει που τους πάτησαν, που τους χαστούκησαν τους έκαναν και μήνυση! Και κερατάς και δαρμένος δηλαδή!
Ωστόσο επειδή πρόκειται για σωματική βλάβη που έγινε από αστυνομικούς ο εισαγγελέας δημιούργησε αυτέπάγγελτα δικογραφία εις βάρος των αστυνομικών, ενώ σήμερα το πρωι κατατέθηκε και η μήνυση από τα παιδιά.

Περιττό να αναφέρουμε ότι τα άρθρα του Συντάγματος, ο Κώδικας των Αστυνομικών και όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα πήγαν περίπατο εκείνη τη νύχτα! Ούτε σειρήνα, ούτε σήμα, ούτε προειδοποίηση, ούτε σεβασμός στην υγεία και την αξιοπρέπεια των δήθεν υπόπτων! Ένα ακόμα θερμό μπράβο στον Έλληνα αστυνομικό. Που βγάζει τα κόμπλεξ του στον απλό πολίτη, όπως εσείς και γω, με τη δικαιολογία ότι είναι "ύποπτος".

Έχετε χάρη πού αν και έχω τα ονόματα σας δεν τα δημοσιεύω επειδή σας προστατεύει ο νόμος σαν κατηγορούμενους!

Για να δείτε τη μήνυση κάντε κλικ εδώ:
Σελίδα 1
Σελίδα 2
Σελίδα 3
Σελίδα 4
Σελίδα 5

7 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Crypto είπε...

euxaristoume gia tin diorthosi

GRAMS είπε...

gia mia akomi fora edixe to pragmatiko tis prosopo i eliniki astinomia...
oi prostates mas!!!
NTROPI!!!!
AFTO EXO MONO NA PO!

Raziel είπε...

δυστυχώς....

Ανώνυμος είπε...

oi prostates mas??? haha

G.A

Ανώνυμος είπε...

e oxi kai prostates mas .... kaneis den einai prostatis sou para mono o eautos s kai merika atoma pou se agapane..skepsou ligo ti eipes...epeses se antifasi,apo tin mia to pragmatiko proswpo kai apo tin alli oi prostates mas..

i.s

Crypto είπε...

θα συμφωνησω με τους i.s και G.A ....δεν θεωρω την αστυνομια προστατες μας...Αντιθετα τους θεωρω προστατες αλλα του κατεστημένου και καταστολείς οποιαςδηποτε κοινωνικής αλλαγής που πάει να γίνει.
To χασμα μεταξυ λαου κ εξουσιας ειναι τεραστιο και μερα τη μερα μεγαλώνει,ισχυει ομως πιστευω η θεωρεια της συστολης-διαστολης...

ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΥΠΟΥΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΦΤΑΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΙΡΕΣΗ... FF.C http://www.youtube.com/watch?v=5PSUQt7icKU

Ανώνυμος είπε...

kali douleia....sixaritiria pou ksetriposate to thema...kati tetoia xreiazontai dimosiotita na ta vlepei o kosmos MIPOS kai ksipnisei...

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute