2009-10-15

Oρκιστηκαν οι βουλευτές...



Ορκίστηκε με θρησκευτικό όρκο το νέο βουλευτικό σώμα. Εκτός απο τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ (εκτός Καννέλη).

Συμφωνα με την ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ:
Όλοι οι βουλευτές του ΚΚΕ παρέστησαν στο θρησκευτικό τελετουργικό, ενώ αντίθετα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εισήλθαν στην αίθουσα της Ολομέλειας μετά την ολοκλήρωσή του. Σημειώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διά του προέδρου της ΚΟ, Αλέξη Τσίπρα είχε ζητήσει να δώσει πολιτικό όρκο αντί για θρησκευτικό.

Συμφωνα με εμένα:

Νομίζω πως κάποτε πρεπει να σταματήσουμε να ορκιζόμαστε σε κοινωνικά πλασματα της φαντασίας.

Όρκος λέγεται η βεβαίωση που δίνει ο μάρτυρας επικαλούμενος τα θεία, ότι είναι αληθινά τα γεγονότα που έχουν σχέση με την εκτέλεση μιας πράξης.
Θρησκευτικό όρκο έδωσαν, ποιοι? Οι ιδρυτές των μασονικών στοών?Οι μισοί και παραπάνω είναι ΑΘΕΟΙ.... ή καλύτερα ΑΘΡΗΣΚΟΙ.

Οπότε το να ορκίζεσαι σε κάτι που δεν πιστεύεις σε κάνει εν δυνάμει επίορκο.
Τιμιότερο είναι κατα την ταπείνη και σεμνή μου άποψη που οι ΣΥΡΙΖΑιοι και οι ΚΚΕδες δήλωσαν πως δεν θέλουν να ορκιστούν θρησκευτικά, διοτι προφανώς ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ και άρα ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ο όρκος αυτός...

Από την άλλη όμως ο όρκος ειναι κάτι το οποίο πλέον δεν είναι μέτρο για να τηρήσεις η να μην παραβείς μια υπόσχεση πόσο μάλλον όταν είναι για την πολιτική, που τα ψέματα, οι ψευδορκίες και τα ύπουλα μαχαιρώματα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Μήπως θα μου πείτε ο όρκος είναι μέτρο "να μείνεις πιστός σε μια υπόσχεση"?

ΟΧΙ, διοτι ο όρκος για να σε δεσμέυσει να μείνεις πιστός σε μία υπόσχεση πρέπει να έχει κάποιο υπόβαθρο κύριοι, το υπόβαθρο που λέγεται Α Ξ Ι Ο Π Ρ Ε Π Ε Ι Α.

Μήπως λοιπόν θα ήτο καλό αντί για όρκους, χοροστατήσεις, πανυγηρικές εκδηλώσεις, κουστούμια και πετραχήλια να υπογράφαν ενα χαρτί το οποίο θα τους δέσμευε νομικά και κοινωνικά να μένουν αξιόπιστοι και τιμιοι απέναντι στο κράτος και τον λαό καθ' όλη την διάρκεια της θητείας τους ?

Γιατί δηλαδη ο κάθε πολίτης που δανείζεται, αγοράζει και γενικά ζει μεσα σε μια αστική κοινωνία με τα ήδη υπάρχοντα μέσα και κυρίως με τα ήδη υπάρχοντα νοσηρά κοινωνικά πλασματα πλασμένα στην φαντασία και στο υποσυνείδητο της κάθε κοινωνίας να πρέπει σε κάθε σχεδόν συναλλαγή να υπογράφει για την νομική υπόσταση του παίρνοντας κάθε ευθύνη απέναντι στο σύνταγμα και ο βουλευτής ο οποίος ειναι ο δεσμοφύλακας του συντάγματος να μην το κάνει?

Παράδειγμα: Οταν αγοράσω μια τηλεόραση με δόσεις θα πρέπει να υπογράψω εγγραφο το οποίο θα φερει τα πλήρη στοιχεία μου και θα αποδέχτω την νομική ευθύνη μου σε περίπτωση παράλειψης των δοσεων. Μήπως θα μπορούσα απλά να ορκιστώ???
Ενώ ένας βουλευτής απλά ορκίζεται.....

Σημείωση: κοινωνικα πλασματα της φαντασίας ή νοσηρα πλάσματα στην αστική κοινωνία ορίζονται όλες οι έννοιες που δεσμεύουν και υπονομεύουν την κατώτερη φύση υποβάλλοντας σε μια μόνιμη τυρρανία.
Λ.χ κοινωνικό πλασμα της φαντασιας No1:Εκκλησία
No2:Χρήμα
και γενικώς κάθε ανθρώπινη εφεύρεση η οποία εγινε στα πλαίσια της κοινωνικής οργάνωσης...

Crypto
B-track Team

Αφιερωμένο στον ΡΑΔΑΜΑΝΘΥ που αυτη την στιγμή αναπολεί και συσκέπτεται με τον εαυτό του τις παλιές μνήμες....

0 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute