2010-01-19

ΑΗΔΙΑ



Να σας πω πως είμαι Ολυμπιακός.
Πριν ξεκινήσω το κείμενο ξεκαθαρίζω την θέση μου για να μην παρεξηγηθούμε.

Το Σ/Κ που μας περασε είδαμε σε 2 αγώνες της Super Λιγδας να γίνονται φασαρίες και επισοδεια που να μας θυμίζουν κάποια εξέγερση ή κάποιον εμφύλιο.

Η εικόνα των κατα φαντασία φιλάθλων/οπαδών να εισβάλουν στο γήπεδο και να τα γαμάνε όλα ,να πετροβολάνε αμάξια στην εθνική οδό και να είναι στο γήπεδο με τα full face μου έφερε μια εμετίλα λες και ημουν στη μέση ενος κουβά με σκατά....
Αυτά όσον αφορά τον αγώνα στην Καβάλα...
Μην πείτε "καφροι κωλόγαυροι",περιμένετε.

Μια άλλη εικόνα στο μυαλό μου ειναι η εικόνα των παναθηναικών να δέρνουν τους παίχτες τους λίγο παλαιότερα ,η είδηση πέρυσι οτι είχαν ραντεβου για ξύλο 2 σύνδεσμοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού.

Η εικόνα με τις ρετσίνες της Θεσαλλονίκης να πέφτουν στο κεφάλι του Τζόρτζεβιτς πέρυσι,ο οπαδός του Ηρακλή να κάνει μαγκιές στο Σηφάκη την πρώτη αγωνιστική.
Το ξύλο που πέφτει εάν κάποιος "λαγός" περάσει απο γειτονιά γεμάτη με "γαύρους",και το αντίθετο.
Τις απειλές που δεχονται όσοι είναι εκδηλωμένοι γαυροι σε καφετέρια με αγώνες στην Θεσσαλονίκη και το αντίθετο στην Αθήνα.

Τώρα μπορείτε να πείτε "Κάφροι οπαδοί"
Αν το πείτε και το συνηδητοποιήσετε θα είστε πλέον ελευθεροι απο όποια πόρωση και οπαδιλίκη έχετε και ένα βήμα πιο κοντά στον υγιή φίλαθλο.

Για μένα ,το να λέτε "¨Εμείς καναμε αυτη τη μαλακία αλλα εσείς κανατε μεγαλύτερη"
είναι μια μαλακία στον εγκέφαλο σας.

Οι οπαδοί και οι πορωμένοι είτε είναι στον αθλητισμό,είτε στην πολιτική κλπ είναι άλλο ένα μέσο ελέγχου και διαχωρισμού της κοινωνίας ωστε να μήν είναι ενωμένη.

Δείγμα είναι οτι αν ρωτησεις εναν που σπάει μια τζαμαρία είτε σε αθλητικού περιεχομένου φασαριες ,είτε σε πολιτικη πορεια την ιστορία της ομάδας του,την ιδεολογία του κινήματος του ,όχι μονο δεν θα ξέρει να σου απαντήσει,αλλα μάλλον δεν θα ξέρει ΟΥΤΕ ΚΑΝ να μιλήσει.

Διότι ο οπαδισμός,η καφρίλα και ο φανατισμός μπορεί να έχουν διαφορετικά χρώματα και σημαίες αλλα έχουν ένα κοινό στοιχείο που υπερκαλύπτει τις διαφορές....την μυρωδιά του σάπιου,όπως άλλωστε είναι και τα μυαλά τους....ΠΛΟΥΤΣ

0 σχόλιασαν,σχολιάστε και εσείς !:

Δημοσίευση σχολίου

B-track.blogspot © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute